Zendaya lehetne Uma Thurman nagy ellenfele Vivica A. Fox szerint a Kill Bill 3-ban

MOZI HÍREK – Az első filmben Vernita Greent alakító színésznő azt szeretné, ha a filmbéli lánya karakterét Zendaya játszaná.

Quentin Tarantino már többször is beszélt arról, hogy amennyiben készítene egy harmadik részt a Kill Bill, akkor az a Vivica A. Fox által alakított Vernita Green lányának, illetve a Menyasszony elleni bosszúhadjáratának története lenne. A projekt azonban eddig nem igazán haladt előre, Foxnak viszont van egy ötlete arra nézve, hogy mi lehetne a megoldás: vegyék fel Zendayát a gyermeke szerepére! A színésznő az NME-nak azt nyilatkozta, hogy amennyiben az első részben látható Ambrosia Kelley nem vállalná el még egyszer a karaktert, akkor szerinte a direktornak az Eufória főszereplőjét, illetve a Tom Holland-féle Pókember filmek női főszereplőjét alakító Zendayát kellene választania.

„Bár nincs semmilyen hivatalos információm a Kill Bill 3-ról, viszont úgy gondolom, hogy Tarantino csak a megfelelő színésznőre vár, aki el tudná játszani a film szerinti már idősebb lányomat. Viszont egy interjúban arról kérdeztek, hogy szerintem ki lenne az ideális választás. Bár először természetesen Amborisát (a filmbéli kislány színésznőt) mondtam, de ők valaki híresebbet szerettek volna hallani, így gyorsan rávágtam, hogy Zendaya! Szerintem ez abszolút beindítaná a projektet.”

Maga Tarantino tavaly júliusban arról beszélt, hogy még mindig beszélgetnek Uma Thurmannel egy lehetséges trilógiát lezáró folytatásról, és ha egy olyan filmen dolgozna, amely a korábbi munkáira épülne, akkor az a Kill Bill 3 lenne. Viszont akkor is megerősítette, hogy összesen tíz filmet szeretne rendezni, tehát, ha a Kill Billt kettőnek számoljuk, akkor az azt jelenti, hogy egyben a Kill Bill 3 lesz az utolsó projektje is.

Forrás: NME

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu