Mads Mikkelsen pánszexuális Hannibal lesz a lehetséges 4. évadban, ígéri Bryan Fuller producer

MOZI HÍREK – Fuller úgy gondolja, hogy Mads Mikkelsen pánszexuális ördögöt alakítana Lecterként a sorozatban, Clarice Sterlinget pedig afroamerikai színésznőnek kellene alakítania.

Bár az NBC annak idején elkaszálta a Hannibál sorozatot, ugyanakkor csak az azt gyártó Gaumont International Televisionnak fizetett a forgalmazási és licencjogaiért, de nem birtokolta ténylegesen a franchise-t. Így tehát ténylegesen nem lett halálra ítélve a sorozat.

A rendező Bryan Fuller többször is emlegette terveit, hogy mit szeretne a folytatásban. Például azt álmodta meg, hogy Claire Sterling is csatlakozhasson a főszereplő pároshoz, viszont azt fontos változtatásnak akarta eddig is, hogy a Thomas Harris könyveiből ismert karakterrel ellentétben nála egy afroamerikai színésznő alakította volna Claire-t.

Nemrég zajlott le egy beszélgetés a Nerdist felkérésére, ahol szinte a teljes stáb – tehát Fuller mellett Mikkelsen, Hugh Dancy, Gillian Anderson és Caroline Dhavernas is részt vettek egy online kerekasztal-megbeszélgetésen azzal kapcsolatban, hogy a sorozat a Netflixen lesz nézhető. Bár ahogy az várható volt, hogy a negyedik évaddal kapcsolatban egyelőre még sincs semmilyen konkrét megállapodás, viszont szerencsére az interjúkból ettől még sok érdekes információ kiderült.

Fuller szerint például egy esetleges folytatásban sokkal nagyobb hangsúly lehetne a Hannibal és Will (Dancy) közötti szexuális feszültségen. Hozzátette, hogy szerinte Graham abszolút heteroszexuális, Lecter azonban pánszexuális. (Ami azt jelenti, hogy mindegyik nemhez vonzódik, függetlenül a partnere biológiai vagy választott nemétől. A pán- és a biszexualitás között a fő különbség, hogy míg utóbbi „csak” egynél több nemhez vonzódik, addig előbbi mindegyikhez.) Fuller így nyila

„Maga Mads már az első találkozásunk során újraértelmezte számomra ezt a figurát karaktert, ugyanis ő maga az ördög. Egyszerre való ebből a világból, meg nem is. Szóval szerintem az ördög szerepében Mads Mikkelsen pánszexuális lehetne.” „Szerintem Will viszont heteroszexuális, de a szexualitásunk idővel változik, szóval egy ponton biztos leültünk volna, hogy átbeszéljük, hogyan ábrázolhattuk volna a lehető legautentikusabban a kapcsolatukat.” Emellett azt is megjegyezte, hogy a negyedik évad lényegesen „nyáriasabb és izzasztóbb lenne a torontói élet hideg realitásánál.”

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu