Far Cry 6: a szivárgás nem tévedett [VIDEO]

Nos, mennyire nem vagyunk meglepődve.

Tegnap már írtunk a Far Cry 6 háttértörténetéről, így nem ismételjük meg magunkat: a PlayStation Store hong kong-i oldala nem tévedett. Úgyhogy beszéljünk rögtön a játék kiadásairól, mert a Ubisoft természetesen ezúttal is ezzel trükközik. A Gold Edition (100 euró, 36 ezer forint) az alapjáték mellett a Season Pass-t is tartalmazza. Az Ultimate Edition (120 euró, 42 ezer forint) pedig ezeken felül az Ultimate pakkot is odaadja (Jungle Expedition, Croc Hunter, Vice pack), ezzel pedig könnyebbé teszi a játékot. Lesz egy gyűjtői kiadás is (200 euróért – 72 ezer forintért). Ez a játékban látható lángszóró, a Tostador replikáját is odaadja, de ezt nekünk kell összeszerelnünk – a hét részből álló fegyvermásolat 72 centis lesz. Tobatron keze munkájával egy összeszerelési mutató is jár mellé, de lesz egy exkluzív Steelbook, egy egyedi gyűjtői doboz Tobatron stílusában, egy 64 oldalas művészeti könyv, tíz matrica, egy Chorizo kulcstartó, egy térkép, és a soundtrackből is kisebb részletet kapunk. A Chorizo név amúgy egy kutyát takar – és ő is képes átharapni egy-két nyakat. Előrendelői bónuszként a Libertad pakkot kapjuk (Chorizonak Libertad kosztüm, Discos Locos fegyver).

Yara szigetén forradalmat kell színunk Dani Rojas bőjében, aki férfi vagynői karakter is lehet. Persze a fővárost, Esperanzát nehéz lesz bevenni, mert a diktátor (ezt nem mi találtuk ki, ezt maga a Ubisoft állítja), Anton Castillo „muh librulz” kiáltással szélsőjobboldali „tegyük ismét naggyá a nemzetet” megközelítéssel (mert ilyesmit már hallottunk egy bizonyos német és olasz államvezetőtől…) már a fiát, Diegót is kijelölte utódként. Előbbit a Breaking Badből ismerős Giancarlo Esposito alakítja (tehát nem tévedtek a szivárgások…), utóbbit pedig Anthony Gonzalez játssza, és még mindig gyanítunk egy kapcsolatot a Far Cry 3-ból Vasszal…

A szivárgás nem mondott badarságot: február 18-án érkezik a Ubisoft Toronto által fejlesztett (és a montreali, kijevi, shanghaji, berlini és montpellieri stúdiók segítenek) Far Cry 6 PlayStation 5-re, Xbox Series X-re (ingyenes PlayStation 4 > PlayStation 5 és Xbox One > Xbox Series X frissítés is lesz), PC-re (Epic Games Store, Uplay), Google Stadiára, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Vajon a Ubisoft el tud szakadni a Far Cry 3 formulájától? Lesznek mikrotranzakciók?

Forrás: Gematsu

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu