Watch Dogs Legion: utalás az Assassin’s Creed Syndicate-re?

A Watch Dogs Legion egyik karakterének múltja kikacsintás az AC-sorozat utolsó klasszikus részére, melynek Jacob és Evie Frye voltak a főszereplői és az 1800-as évek végén játszódott.

A Watch Dogs Legiont tegnap este mutatták be a Ubisoft rendezvényén és a Valhalla mellett ez volt a másik ütős cím (még ha annyira nagy meglepetést nem is okozott.) Az új Watch Dogs rész egyik legnagyobb újítása, hogy gyakorlatilag a játékban található összes karakter bőrébe belebújhatunk.

A Simi nevű Twitter felhasználó fedezte fel, hogy a játékban vagy lehetséges referencia az Assassin’s Creed Syndicate-re, ugyanis Jacob Frye (a Syndicate férfi főszereplője) egyik leszármazottját is irányíthatjuk. „Igazán elegáns kapcsolódás a két franchise között.”

Bár a Ubisoft erről nem beszélt, de Sandra Cassidy-ról van szó, aki szintén Londonban él (hiszen a Watch Dogs Legion ott játszódik), csak éppen 200 évvel később.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu