A The Coalition az Xbox Series X-es Gears 5-ről beszél majd

Most csütörtökön a The Coalition csapat az Inside Unreal Livestream keretein belül a Gears 5 Xbox Series X-es teljesítményéről oszt meg részleteket.

A Microsoft’s first-party stúdiója, a The Coalition az Inside Unreal Livestream programján belül nyilatkozik majd Gears Tactics-ról, Gears 5-ről és a Microsoft érkező next-gen konzoljáról.

Egy okkal több az Xbox Series X mellett? Íme: Gears 5. A játék ingyenes Xbox Series X upgrade-t tartalmaz majd a Gears 5 tulajdonosainak, jelentősen javítva a játék kinézetét, extrém gyorssá téve a töltésidőket, és kilőve a képsebességet 100 FPS fölé.

100 FPS! 100 FPS feletti számokról beszélünk, mindezt úgy, hogy a látvány is javul, és gyorsabb lesz a töltés, sőt, az új generációra optimalizált játék nem pusztán szebb lesz mint eddig: a PC-s Ultra alapsettinget használja majd (!), de valamennyire még azon is túl fog mutatni, hiszen a textúrák magasabb felbontásúak lesznek, durvább lesz a volumetrikus köd felbontása, és 50%-al magasabb lesz a részecske szám, mint azt a PC-s legmagasabb beállítás megengedte!

Mindezeken túl az XSX verziós Gears 5 olyan, korábban kikapcsolt kísérleti funkciókat is aktivál majd, mint a fű-növény árnyék, vagy a kontakt árnyék. (Legyen az akármi.)

 

A Gears 5 már elérhető PC-re és Xbox One-ra, természetesen az olvasottak alapján közel sem olyan minőségben, mint amilyennek a következő generációs változat ígérkezik majd…

Forrás: WCCFTech

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Praesagus is a Role-Playing enthusiast and a huge fan of most story-driven games. He's also a diehard fan of everything related to Star Wars, Star Trek, or Fallout and likes to divide his free time between his beloved girlfriend and the retro games he loves so much.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu