Charlize Theron WWE pankrátor akar lenni! Csak szóljanak neki és megy! [VIDEO]

MOZI HÍREK – Az Oscar-díjas, időnként szexbombákat, máskor kőkemény akcióhősöket alakító ausztrál filmszínésznő: Charlize Theron úgy döntött, hogy – amint van rá lehetősége – a pankrációban is kipróbálja magát!

A WWE-ben mostanában kezdtek el a női pankrátorok igazán ismét tömegével megjelenni: Becky Lynch, Sasha Banks, Paige és Charlotte – hogy csak néhányat említsünk a nagyobb nevek közül. Egy nemrég lezajlott közös, otthoni interjú során Kofi Kingston pankrátor arról beszélt, hogy nagyon szívesen látná az Atomszőke, illetve A halhatatlan gárda főszereplőjét WWE női küzdők ellen harcolni. Charlize Theron először rákérdezett, hogy Kingston komolyan gondolja-e, majd egy „igen!”-t visított, majd csak ennyi kérdése volt:

„Mikor és hol?!”

Persze, Charlize Theron is rögtön belátta, hogy jelenleg krízis helyzet van, szóval nagyon gyorsan nem jöhet össze, de ez nagyon jól hangzott számára. Aztán még ezt is rögtön hozzátette:

„Szétrúgják majd a seggem, és mindenki jól szórakozik majd rajta, mert csak egy színésznő vagyok, de annyira fun lenne!”

Hollywood és a WWE világ már oly sok sokszor keresztezte egymást, hogy hihetetlen. The Rockot, vagy Dave Bautistát talán emlegetnünk sem kell, de színészként Hugh Jackman is promótálta már Wolverine karakterét egy WWE arénában.

Persze, Theronnak nincs semmilyen pankrátor képzettsége, de amit a Mad Maxben, az Atomszőkében, vagy most legutóbb A halhatatlan gárdában láttunk tőle, az igencsak meggyőző volt. Mindegyik szerepében rendkívül intenzíven kellett részt vennie akció-jelentekben és Theron erről azt mondta, hogy a balett táncos múltja révén tudott ennyire profi lenni benne.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu