Nem lesz Cyberpunk 2077 demó vagy Xbox Game Pass-tagság

Nagyon sok erőforrást felemésztene egy Cyberpunk 2077 demó, jelentette ki a CD Projekt RED. A játék Xbox Game Pass-be kerülésére se számítsunk.

 

A Cyberpunk 2077 csapata keményen dolgozik rajta, hogy be tudják tartani a november 19.-ei határidőt, és a játék időben megjelenhessen. Már ez a dátum is egy csúszás eredménye, amit a játék félkész állapota indokolt. Az így rendelkezésükre álló időt a CD Projekt RED arra akarja használni, hogy bugokat fedezzen fel majd irtson ki a játékban, így javítva a végső élményt. Úgy tűnik azonban, hogy a végső munkálatok során nem fognak tudni összedobni egy működőképes demót a csapatnál.

 


Twitter-en keresztül válaszolta meg a hivatalos Cyberpunk 2077-es account-al a csapat a felé intézett kérdéseket, melyek egyike a demó esetleges érkezése volt. Erre a stúdió annyit mondott:

„Sajnos nem lesz ilyen. Egy játszható demót tető alá hozni túl sok tesztelésbe és erőforrásba kerülne.”

 


A másik forró téma a stúdió Microsoft-exkluzív marketing szerződésére volt, valamint ebből fakadóan az, hogy látjuk-e megjelenését követően a játékot egyből a Game Pass kínálatában. Erre a válasz ez volt: „Nincsenek Cyberpunk 2077-es terveink a Game Pass-el.” – felelte Radek Grabowski, a CD Projekt RED egyik vezető munkatársa.

 

Így hát nem lesz sem demó, sem olcsó lehetőség kipróbálni a játékot, meg kell majd venni azt. Akárhogy is, a CD Projekt RED frissen mutatott be egy gameplay demót a sajtónak, kaptunk egy újabb előzetest, egy animével és külön soundtrack-al is készülnek nekünk a lengyel fiúk és lányok a Studio Triggerrel és Akira Yamaoka-val együttműködésben.

Ha tudni akarod mi vár még rád Night City-ben, olvasd el előzetesünket!

Forrás: 3DJuegos

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Praesagus is a Role-Playing enthusiast and a huge fan of most story-driven games. He's also a diehard fan of everything related to Star Wars, Star Trek, or Fallout and likes to divide his free time between his beloved girlfriend and the retro games he loves so much.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu