The Batman: újrakezdődik szeptemberben a forgatás egy nagy változással!

MOZI HÍREK – Még márciusban le kellett állítani a The Batman Nagy-Britanniában történő forgatását a koronavírus miatt, nyár végén kezdődhetnek csak újra a felvételek.

Matt Reeves már készül a The Batman szeptemberi forgatásának újraindítására, lesz azonban egy jelentős változás, amikor végre ismét siker összeállítani a stábot. A forgatás idén, év elején kezdődött Nagy-Britannia több helyszínén, de aztán le kellett állítani a szórakoztatóipar egyéb ágazatainál is a koronavírus terjedése miatt. Bár ez a szünet sok hasonló produkció számára rendkívül ártalmas volt, azonban Reeves úgy gondolja, hogy ez neki hasznos volt, lévén így extra ideje lehet pár dolgot átgondolni és átalakítani.

Amikor viszont szeptemberben ismét forog a The Batman, akkor egy nagy különbség lesz majd az eddigiekhez képest: immár nem külső felvételek készülnek majd, hanem minden jelenetet a stúdióban vesznek fel a Denevérember legújabb filmes kalandjából. Érdekes kérdés, hogy ez mennyire befolyásolja majd a film vizuális világát, de mivel lényegében egy szuperhősös akciófilmről van szó, amely Gotham világában játszódik, nem valószínű, hogy túlzott jelentősége lenne és a rendező eredeti víziója sokat változna.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu