Így néz ki a Star Wars Jedi: Fallen Order Order BD-1 robotjának életnagyságú, rajongói modellje!

A John Paul Pollio nevű művész elkészítette Cal Kestis kis robottársának modelljét, amely pont akkora, mint amekkora a Star Wars Jedi: Fallen Order játékban látható volt.

A Star Wars Jedi: Fallen Order a legutolsó Star Wars játék volt, amely piacra került és a hatása egyértelműen pozitív volt a játékpiac, a Star Wars franchise, illetve Star Wars-játékok tekintetében is. A Respawn Entertainment munkája az Electronic Arts kiadó minden álmát felülmúlta és a rajongók szívébe is belopta magát.

John Paul Pollio a játék rajongói által imádott BD-1 droidjából készített egy életnagyságú replikát. Bár tökéletes kis társ lehetne egy Cal Kestis cosplay-hez és Pollio abban reménykedett, hogy az augusztusra betervezett Star Wars Celebration a szobrát be is tudja mutatni, azonban a rendezvényt sajnos 2022-ig elhalasztották a koronavírus pandémia miatt. Némi öröm az ürömben Pollio számára, hogy a karantén hosszú, magányos ideje alatt legalább meg tudta alkotni a BD-1 életnagyságú modellt.

„Már gyerekkorom óta meg akartam alkotni a saját Star Wars droidomat és a karantén miatt sok időm volt rá, hogy erre felkészüljek és az augusztusi Star Wars Celebrationön bemutassam azt. Sajnos, ez az álmom szertefoszlott. Most viszont itt van a kifestett kis robot, mindenféle kis lámpával és megvilágítással egyetemben. Pár, apró részletet kell csak ráraknom még, mint a kis kilógó kábelek, de már most nagyon jól néz ki! Már csak meg Cal zakóját és nadrágját kell megcsinálnom és már szembe is szállhatok a Császársággal!”

A Star Wars univerzum persze a Star Wars Jedi: Fallen Order után is tovább bővül, hiszen készül már a bejelentett Star Wars: Squadrons, illetve már azt is tudjuk, hogy a Fallen Orderhez is készül folytatás.

View this post on Instagram

BD-1 comin atcha!! Ever since i was a kid, i always wanted my own Star Wars droid, and quarantine life gave me plenty of time to get this little guy all ready for Convention season 2021. Was hoping to debut him at Star Wars celebration in August, but that was a pipe dream. But here he is, all painted and lit up. Still need to add some details like the wires on his legs, some more weathering etc, but for now he’s lookin good! Just have to do Cal’s jacket and pants now and I’ll be ready to take on the Empire! . . . . #starwars #starwarsjedifallenorder #bd1 #droid #beepboop #calkestis #jedi #jedifallenorder #starwarscosplay #starwarsgames #respawnentertainment @starwars @respawn @starwarsmovies @starwarscelebration @eastarwars @ea @cameronmonaghan

A post shared by John Paul Pollio (@jppollio) on

 

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu