56 éves születésnapján meghalt Galyn Görg, a Robotzsaru 2 főellensége

MOZI HÍREK – Az elmúlt napok szomorú híreit egy újabb tragédia rázta meg: meghalt Galyn Görg, az egzotikus szépségű színésznő, aki többek között a Robotzsaru 2-ben Angie, a főgonosz szerepét alakította, a tegnapi napon, július 15-én rákban elhunyt.

Veterán filmes és televíziós színésznőt veszített ma el a világ: meghalt Galyn Görg rákban. Legismertebb szerepe az 1990-ben készült Robotzsaru 2-ben eljátszott Angie volt, aki a címszereplő Robotzsaru legfőbb ellensége volt a film során. Görg pont a születésnapján, 56 évesen halt meg, egy, a rák ellen folytatott kemény küzdelem után.

A színésznő családja a GoFundMe-n keresztül gyűjt Galyn Görg temetésére és ott írtak a halál konkrét okairól.

„Áttételes rákja volt az egész testét keresztül, beleértve a tüdejét is. Az orvosok azt mondták, hogy már csak napjai, illetve legfeljebb egy hete van hátra és miután reménykedett és imádkozott egy csodáért, sajnos, még hamarabb eljött az utolsó órája.”

A temetési költségekre azért is van szökség, mert a család rengeteget költött arra, hogy a színésznő Oahuba repüljön, ahol a rákját kezelték.

Galyn Görg anyja modell és színésznő volt, apja is a filmszakmában dolgozott, így várható volt, hogy Galyn is ezt a szakmát választja. Nagyon sok filmben kapott kisebb-nagyobb szerepeket, de a legemlékezetesebbe alakítása a mai napig a Robotzsaru 2-ben volt.

Nyugodjék békében!

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu