A Cyberpunk 2077 vicces képpel ünnepelte Hideo Kojimát

A Death Stranding PC-s megjelenése apropóján a Cyberpunk 2077 csapata egy képpel tisztelgett Hideo Kojima munkássága előtt: a Mester az érkező sci-fi ikonikus Yaiba Kusanagi motorján feszít.

A Death Stranding megérkezett PC-re, s a videójátékos világ néhány nagyágyúja és nagyobb vállalata szeretett volna megemlékezni a nagy eseményről. Ez történt a CD Projekt RED-el is, akik hivatalos Twitter-accountjukon osztottak meg egy képet, melyen játékukba varázsolták a legendás dizájnert.

A képen a Metal Gear saga és a Death Stranding atyját láthatjuk, amint éppen egy tipikus cyberpunk motoron feszít: a Yaiba Kusanagi sokakat az Akira-ra fog emlékeztetni, melynek dizájnja mélyen a japán audiovizuális pop-kultúrába ivódott.

„Tokióból Night City-be – szép kis táv…

Gratuálunk a Death Stranding PC-s megjelenéséhez Kojima-sannak és a csapatnak!” -üzente a Cyberpunk-os brigád. A szöveg mellé került oda két kép, amit azonnal linkelek is nektek:

Az egyiken a legenda a való életben próbál ki egy ilyen motort, a másikon pedig már a Cyberpunk 2077 világába van helyezve! Kedves gesztus.

Talán ez azt is előrevetíti, hogy Kojima kap egy kis beugró szerepet a CD Projekt RED következő játékában?

Erre a válaszra sajnos még várnunk kell: a Cyberpunk 2077 november 19-én érkezik PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Google Stadia-ra. (És persze a next-gen gépekre, a PlayStation 5-re és az Xbox Series X-re.

Olvassátok el bemutatónkat Night City-ről és a Cyberpunk 2077 világáról!

Forrás: 3DJuegos

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Praesagus is a Role-Playing enthusiast and a huge fan of most story-driven games. He's also a diehard fan of everything related to Star Wars, Star Trek, or Fallout and likes to divide his free time between his beloved girlfriend and the retro games he loves so much.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu