A Sony Pictures tagadja Tom Holland állítását: az Uncharted film forgatása még nem kezdődött el

MOZI HÍREK – A színész egy üzenetet írt és képet töltött fel Instagramra tegnap, amely az Uncharted film forgatásának kezdetére utalt.

Nagyon úgy tűnt tegnap, hogy sok Uncharted rajongó álma (vagy esetleg: rémálma – megfelelő aláhúzandó), valósággá vált, hiszen maga Tom Holland közölt Instagramon egy olyan képet, amely világosan utalt a játéksorozat filmes adaptációja forgatásának kezdetére. Ugyanakkor a valóság teljesen más: a Sony Pictures tagadta, hogy a forgatás elkezdődött volna.

Ezt a közleményüket a GamesRadar portálon tették meg, ahol a Sony képviseletében lévő illető tisztázta, hogy annak ellenére, amit a film főszereplője, a Nathan Drake-et alakító Tom Holland állít, a filmet még nem kezdték el forgatni. Azt viszont hozzátette, hogy a stáb már erősen készülődik.

„Reméljük, hogy rövidesen tényleg forgathatunk.”

Bizakodóak lehetünk tehát abban, hogy nem egy újabb vészesebb elhalasztásról van szó, csupán Tom Holland nézte kicsit be a konkrét kezdést.

Az Uncharted filmet egyébként a projekt megfoganása óta rettenetes nyűglődés és huza-vona kísérte, több rendezőt, színészt és forgatókönyvírót is le kellett cserélni és mire végre-valahára elkezdték volna a forgatás márciusban, akkor pedig a koronavírus ütött be. A pandémia miatt kénytelenek voltak elhalasztani a forgatást és a film mozikba kerülését is, eleinte 2021 októberéig, aztán ezt végül előrehozták 2021 nyarára.

Az Uncharted film mozikba kerülésének dátuma tehát 2021 július 16, ha minden terv szerint halad, az eddigiekkel ellentétben. A filmet Ruben Fleischer rendezi (Venom, Zombieland), Tom Holland alakítja Nathan Drake-et, a főszereplőt, Mark Wahlberg lesz Victor Sullivan („Sully”) – eredetileg ő lett volna Nate Drake, illetve Antonio Banderas lesz a főgonosz.

A legutóbbi Nathan Drake-et főszerepeltető Uncharted 4 tesztjét itt olvashatjátok el.

Forrás: GamesRadar

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu