Henry Cavill egy igazi „PC Master Race”: videó mutatja, ahogy saját gamer PC-t rak össze! [VIDEO]

MOZI HÍREK – A Superman és a The Witcher-sorozat sztárja: Henry Cavill oltári büdös nagy gamer kocka, és most egy videón mutatja, ahogy a legfrissebb konfigurációját összerakja!

Játékos és geek berkekben közismert, hogy a The Witcher-sorozat főszerepét: Geraltot eljátszó színész hatalmas gamer, például azt mesélte magáról, hogy a Total War-sorozatra annyira rákattant, hogy teljesen antiszociálissá vált. Persze ettől még a nők elalélnak tőle és olyan csúcsszerepeket szakít le, mint a Superman, Az U.N.C.L.E. embere, vagy a Mission Impossible: Utóhatás, vagy most legutóbb a Witcher-sorozat, szóval ő nem igazán az a kocka, aki 120 kilós, még mindig anyukánál lakik és 37 évesen is szűz.

Ettől függetlenül, amikor arról van szó, hogy gamer csúcs-számítógépet épít, akkor neki sem derogál, hogy ezt saját kezűleg hajtsa végre és erről videót is készített.

Henry Cavill konkrétan az Instagramon osztotta azt a hosszabb, megzenésített videóját, amelyben ő maga, saját kezűleg ranagyon hangulatos zenés videót (alább megtekinthető), amelyben személyesen rak össze egy gamer PC-t. Az operáció egyébként több óráig tartott, ez lett összevágva 5.5 perces videóba, nyilván, csak a legfontosabb mozzanatokat örökítette meg. Mindenesetre abban biztosan lehetünk, hogy (a sztárgázsiból kitelik rá!) olyan PC-t állított össze, amelyen nemcsak a Witcher 3-at, de a másik, novemberben megjelenő CD Projekt játékot is csúcsminőségben futtathatja majd. Igazi PC, Master Race, na!

Ami pedig Henry Cavill jövőbeli filmes karrierjét illeti, azt jól tudjuk, hogy az iszonyúan sikeres Witcher-sorozat második évadjában is ő alakítja majd a főszerepet és bár Superman szerepe nagy eséllyel lezárult számára, viszont az Enola Holmes című filmben (melynek forgatása már befejeződött) magát a mesterdetektívet, Sherlock Holmes-t alakítja!

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu