Új előzetesen a Destroy All Humans! remake, ismerős arcokkal

A mókás Destroy All Humans!-játék új videójának címe „Welcome to Union Town.”, s remek kedvcsináló a remake előtt.

Kevés idő maradt a Destroy All Humans! remake premierje előtt. Az új videó tele van humorral és akcióval, s arra invitálja a játékosokat, hogy ismét elszabadítsák a káoszt az emberek között, mint jó (rossz?) földönkívülihez illik. A Black Forest Games és a THQ Nordic új előzetest adott ki ehhez a dilinyós és szórakoztatónak ígérkező kalandhoz, mely úgy tűnik tele lesz majd ismerős arcokkal.

 

 

A Union Town visszatér ebben az új előzetesben, a város, melyet az eredeti 2005-ös játékból ismerhetünk. Emellett látjuk Crypto-t akcióban, a város ikonikussá vált helyszínein, a kütyüivel kavarva.

„Armquist hadvezér a többi hadi vezetővel találkozik. Kövesd őt a találkozóra, és használd a meggyőzőerődet hogy a többieket ellene fordítsd!” – írja a THQ Nordic a videó leírásában.

 

A Destroy All Humans! július 28.-án érkezik PS4-re, Xbox One-ra és PC-re, és igen hűnek ígérkezik az eredetihez.

Forrás: 3DJuegos

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Praesagus is a Role-Playing enthusiast and a huge fan of most story-driven games. He's also a diehard fan of everything related to Star Wars, Star Trek, or Fallout and likes to divide his free time between his beloved girlfriend and the retro games he loves so much.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu