Videón a konzolos Planet Coaster vidámpark-szimulátor [VIDEO]

A Planet Coaster-ben a hullámvasutaké a főszerep, a konzolverzió pedig most kapott egy játékmenetet bemutató videót.

A Frontier videójátékának ezek az első képsorai a konzolos változatból.

Pár nappal ezelőtt jött a hír, hogy a Frontier szórakoztató vidámpark-szimulátora a konzolok új generációjára érkezik. Mivel ezt tartják műfaja egyik legjobban sikerült példányának, így igazán örülhetünk.

 

Most már megerősíthetjük, hogy a játék jön, érkezik PS5-re és Xbox Series X-re, s még egy gameplay videót is mellékelhetünk a hírhez. A Planet Coaster 2020 év végén érkezik egyébként PlayStation 4-re és Xbox One-ra is az említett „Console Edition’ formájában, amelyben kiélvezhetjük majd a vidámpark és hullámvasút-tervezés, építés és menedzselés minden apró részletét, megépítve álmaink vidámparkját.

 

 

 

Lehetőségünk lesz majd megosztani kreációinkat, ahogyan eddig is. A játék nagy hangsúlyt fektetett a közösségre Steam-en a Workshop-ban, és ehhez hasonló lelkesedésre számíthatunk a fejlesztőktől konzolon is, arra összpontosítva, hogy a világon bárki, bárhonnan megoszthassa másokkal azt, amit létrehozott. Állítólag együttműködésben hozzák majd ki konzolokra a játékot, de részleteket erről még nem tudunk, ahogyan arról sem, hogy a jelenlegi generációs verziók frissíthetőek lesznek-e majd next-gen változtra.

Jelenleg a Frontier sikere egyre nő, a csapat átvészelte a koronavírust is, s csak egyre és egyre sikeresebb, köszönhetően egy másik játékuknak: a Planet Zoo-nak. Utóbbi játék is folyamatos frissítésekben részesül, ingyenes tartalmakkal, fejlesztésekkel bővül 2019-es megjelenése óta.

Forrás: 3DJuegos

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Praesagus is a Role-Playing enthusiast and a huge fan of most story-driven games. He's also a diehard fan of everything related to Star Wars, Star Trek, or Fallout and likes to divide his free time between his beloved girlfriend and the retro games he loves so much.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu