Ingyenes a Warhammer 40,000: Rites of War PC-re a GOG-on!

A klasszikus stratégia, a Warhammer 40,000: Rites of War limitált ideig, holnapig ingyenes PC-n a GOG kínálatában – más stratégiák leakciózása mellett.

Még meg sem emésztettük a Warhammer Chaosbane PS5-ös és Xbox Series X-es megjelenését, a GOG máris egy nagy dobással kedveskedik a Warhammer és a stratégiai játékok kedvelőinek.

 

A július 19. vasárnapjáig tartó ajánlat keretein belül miénk lehet a Warhammer 40,000: Rites of War a GOG-on belül, valamint a következő játékok akciós áron: pl. az említett Warhammer Chaosbane, 65%-os akcióval, a Space Hulk: Deathwing – Enhanced Edition 67%-al olcsóbban, míg a kedvezmény a Battlefleet Gothic: Armada esetében 75%-os, a Battlefleet Gothic: Armada 2 esetében 60%-os, a másik klasszikus, a Warhammer: Mark of Chaos esetében pedig 20%-os lesz.

 

A Warhammer 40,000 a Warhammer-franchise fantasy/sci-fi keretek közé helyezett része. Az itt játszódó Warhammer 40,000: Rites of War 1999-ben jelent meg, s a jól ismert Games Workshop makett figurák ihlették. Impozáns, 24 játszható kampányával, kidolgozott történelmével és különféle győzelmi paramétereivel, szituációs játékaival (scenario-k) hosszú időre képes lekötni a játékost. És akkor még a dicsőség-pontokról nem is beszéltünk, amely rendszernek hála mindenki felépítheti és testreszabhatja a neki tetsző hadsereget a kiválasztott egységekből, egyedi képességekkel felvértezve őket.

 

Jó kis lehetőség ez arra, hogy ezt a klasszikust ingyenesen behúzzuk, vagy hogy jó áron hozzá jussunk a fent felsorolt játékok valamelyikéhez, vagy akár a Warhammer Chaosbane-hez baráti áron.

Forrás: 3DJuegos

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Praesagus is a Role-Playing enthusiast and a huge fan of most story-driven games. He's also a diehard fan of everything related to Star Wars, Star Trek, or Fallout and likes to divide his free time between his beloved girlfriend and the retro games he loves so much.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu