Keanu Reeves-nek már saját képregénye is van: a BRZRKR!

MOZI HÍREK – A Boom! Studios Keanu Reeves-szel együttműködve adja ki a BRZRKR című képregényt, melynek maga a színész írta a történetét!

Keanu Reeves már eddig is szinte mindenhol „ott volt”, azonban képregényt még nem írt. Mindezidáig! A filmsztár idén, év végén adja ki saját képregényét, melynek főszereplője nem csak rá hasonlít, de ráadásul még történetét ő maga is írta. A BRZRKR egy akciódús comic book, kinek hőse a megszólalásig hasonlít a Matrix és a John Wick filmek sztárjára és a Cyberpunk 2077 egyik karakterére, arcára.

Reeves jelenleg Berlinben van, ahol a Matrix 4 jeleneteit gyakorolják, amíg a forgatás végre folytatódhat. A szünetekben pedig a színész nem ejtőzik, nem trécsel Carrie-Ann Moss-szal, vagy hajt fel koktélokat, hanem az „írószobájában” ül és keményen dolgozik a képregény sztoriján!

Az egészet egyébként a BOOM Studios! jelentette be a Twitter oldalán – megemlítve Matt Kindtet is, aki a Reeves írótársa – ezekkel a szavakkal.

„Rendkívül izgatottan jelentem be BRZRKR című képregényt, egy tizenkét részes sorozatot, amelyet az ikonikus Keanu Reeves készít @mattkindt íróval egyetemben!”

A képregénynek már borítója is elkészült, itt lent láthatjátok.

Amikor Keanu Reeves-t megkérdezték a képregényről, elég röviden csak ennyit mondott róla.

„Az írószobában vagyok… Nagyon izgatottak vagyunk ezzel kapcsolatban. A sztori igazán érdekes fordulatokat vesz.”

A képregényt Alessandro Vitti rajzolja és „akciódús és hipererőszakos” történetet mesél majd el. Úgy tűnik, hogy A halhatatlan gárda  után ismét csak egy halhatatlan karakterről van szó, a történetet ugyanis így foglalták össze:

„A sztori egy harcos körül zajlik, aki évezredeken keresztül járja már a földet. Jelenleg a Berzerker (annak a rövidítése a BRZRKER – a szerk.) veszélyes munkákat vállal az amerikai kormánynak, cserébe a létezésének titkát kutatva tőlük kap válaszokat.”

Érdekesség egyébként, hogy maga Keanu Reeves kereste fel a BOOM! Studios-t (és nem fordítva) hogy szeretne írni erről a 80.000 éve megszületett lényről, aki csak félig ember, az apja ugyanis a háború istene. Ami pedig az esetleges filmes adaptációt illeti, természetesen Keanu Reeves nagyon szeretné, attól függetlenül, hogy ő maga játszaná-e el a főszerepet, vagy valaki más. Reeves egyébként gyerekkora óta imádja a képregényeket, akkoriban Wolverine-t szerette volna eljátszani. Most viszont, már a rajongók követelik, hogy ez meg is történjen, már csak ezt válaszolta rá:

„Neeeem.”

Visszatérve a BRZRKR-ra: a BOOM!-nak exkluzív megállapodása van a Netflix-szel, tehát ha bármi is készül belőle, azt a streaming csatornán nézhetjük majd meg.

Forrás: USA Today

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu