Két profi harcművész reagál játékok ikonikus harcaira [VIDEO]

Két profi harcművész ült le, hogy belenézzenek a God of War, a Metal Gear Solid 4, az Uncharted 4 és más játékok epikus küzdelmeibe, majd elemezzék azokat.

 

Nem ez az első eset, hogy a Gamology YouTube-csatorna profikat hív el, hogy alaposan kivesézzék kedvenc játékainkat. Nem is olyan régen láthattuk vendégül náluk Chris Yong és Lawrence Mok kardművészeket, akik a Ghost of Tsushima vívójeleneteire reagáltak, igen viccesen.

 

Ez alkalommal a Gamology nem mást hívott meg, mint Gemma Nguyen-t és Yoshi Sudarso-t, a harcművészetek mestereit, hogy ugyan pillantsanak már bele, hogy mégis mi az, amit mi olyan nagyon komolyan veszünk: kedvenc játékaink harcjeleneteire gondolok. Ezek a játékvilág legikonikusabb, leglegendásabb, legepikusabb überbrutális jelenetei, melyek során Kratos, Snake, és Nathan Drake verik péppé ellenfelüket. (Illetve utóbbi esetében inkább őt agyabugyálják el, de az már egy másik kérdés.)

 

 

 

 

Többek között tehát jeleneteket láthatunk a God of War-ból, az Uncharted 4-ből, és persze az említett, kihagyhatatlan végső összecsapásból a Metal Gear Solid 4 végéről.

 

Ahogyan az az ilyen videókban lenni szokott, mindkét profi harcművész kommentálja a játékok jeleneteit, alaposan kielemezve, hogy azok mennyire valósághűek, hogy a mozgás egyáltalán illeszkedik-e a fizika törvényeihez stb. Persze ne legyünk azért túlontúl szigorúak: végső soron mégiscsak videójátékokról van itt szó, s bizonyos esetekben, mint például a God of War-nál a természetfeletti erő és szuperképességek mind-mind szerepet játszanak a mozdulatok során.

Forrás: 3DJuegos

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Praesagus is a Role-Playing enthusiast and a huge fan of most story-driven games. He's also a diehard fan of everything related to Star Wars, Star Trek, or Fallout and likes to divide his free time between his beloved girlfriend and the retro games he loves so much.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu