Menu

Microsoft Flight Simulator – Lesz egy belső Mod-piac

A Microsoft Flight Simulator rendelkezni fog egy belső Mod-piaccal, ahol a modderek árulhatják majd az általuk létrehozott alkotásokat.

Néhány független stúdió és játékos máris megerősítette, hogy részt venne a programban.

Az új Flight Simulator mindent elkövet, hogy úgy tekinthessünk rá, mint minden idők legélethűbb, legjobban sikerült repülőgép-szimulátorára. Ha nem elég a világ összes reptere, ha nem elég, hogy a valós időjárási adatokkal egyeztetve repülhetsz változó időben, ha nem elég a játékba került temérdek repülőgép, mellyel szinte a teljes palettát lefedte a készítő Asobo Studio, akkor íme a lehetőség, hogy még többet hozz ki a játékból – a belső piacnak hála.

 

A piacon a modderek értékesíthetik portékájukat, vége azoknak az időknek, amikor ingyen dolgoztak a játékok nem hivatalos kiegészítőin: jön a belső piac, ahol pénzért adhatják el munkájuk gyümölcsét. Néhány népszerűbb tartalomgyártó, mint az Orbx már megerősítette a részvételét, ami azt jelenti, hogy akik hajlandóak még egy kis pénzt kiadni, azok még élethűbb reptér modellekkel, és a „vanilla” alapjátékból kimaradt repülőkkel is játszhatnak majd.

 

Csakis a „partnerek” vehetnek részt a programban, de ehhez nem kell mást tenni, mint ingyenesen belépni, s máris az alkotások között találjuk magunkat. A piacon a modderek megtekinthetik alkotásaik teljesítményt illető statisztikáit, kézileg állíthatnak az árakon, vagy akár más oldalakon is hirdethetnek és eladhatnak.

 

A Flight Simulator augusztus 18.-án érkezik, és már be is mutatták a különleges kiadásokat, melyek mind-mind extra tartalommal bővítik majd a játékot. Július végén béta veszi kezdetét, de az alpha résztvevői már most kipróbálhatják a játékot.

Forrás: 3DJuegos

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu