Microsoft Flight Simulator – Lesz egy belső Mod-piac

A Microsoft Flight Simulator rendelkezni fog egy belső Mod-piaccal, ahol a modderek árulhatják majd az általuk létrehozott alkotásokat.

Néhány független stúdió és játékos máris megerősítette, hogy részt venne a programban.

Az új Flight Simulator mindent elkövet, hogy úgy tekinthessünk rá, mint minden idők legélethűbb, legjobban sikerült repülőgép-szimulátorára. Ha nem elég a világ összes reptere, ha nem elég, hogy a valós időjárási adatokkal egyeztetve repülhetsz változó időben, ha nem elég a játékba került temérdek repülőgép, mellyel szinte a teljes palettát lefedte a készítő Asobo Studio, akkor íme a lehetőség, hogy még többet hozz ki a játékból – a belső piacnak hála.

 

A piacon a modderek értékesíthetik portékájukat, vége azoknak az időknek, amikor ingyen dolgoztak a játékok nem hivatalos kiegészítőin: jön a belső piac, ahol pénzért adhatják el munkájuk gyümölcsét. Néhány népszerűbb tartalomgyártó, mint az Orbx már megerősítette a részvételét, ami azt jelenti, hogy akik hajlandóak még egy kis pénzt kiadni, azok még élethűbb reptér modellekkel, és a „vanilla” alapjátékból kimaradt repülőkkel is játszhatnak majd.

 

Csakis a „partnerek” vehetnek részt a programban, de ehhez nem kell mást tenni, mint ingyenesen belépni, s máris az alkotások között találjuk magunkat. A piacon a modderek megtekinthetik alkotásaik teljesítményt illető statisztikáit, kézileg állíthatnak az árakon, vagy akár más oldalakon is hirdethetnek és eladhatnak.

 

A Flight Simulator augusztus 18.-án érkezik, és már be is mutatták a különleges kiadásokat, melyek mind-mind extra tartalommal bővítik majd a játékot. Július végén béta veszi kezdetét, de az alpha résztvevői már most kipróbálhatják a játékot.

Forrás: 3DJuegos

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Praesagus is a Role-Playing enthusiast and a huge fan of most story-driven games. He's also a diehard fan of everything related to Star Wars, Star Trek, or Fallout and likes to divide his free time between his beloved girlfriend and the retro games he loves so much.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu