„Te kib*szott nagy hisztigép!” – Mickey Rourke ezekkel a szavakkal gyálazta dühében Robert de Nirót

MOZI HÍREK – Mickey Rourke amiatt ment neki nagyon keményen a másik színészlegendának, Robert de Nirónak, mert az állítólag megakadályozta, hogy Rourke a filmben szerepelhessen.

Bár Az ír közel sem annyira jó, mint Martin Scorsese legjobb gengszterdrámái, így is a rendező legemlékezetesebb filmjei közé tartozik, köszönhetően a gengszterfilmekben játszó olyan színészlegendáknak is, mint Robert De Niro, Al Pacino, Joe Pesci és Harvey Keitel.

Mickey Rourke-ról sem lehet elmondani, hogy szűkölködne a legendás filmszerepekben, akár a korai karrierjét nézzük (Angyalszív, Kilenc és fél hét, A sárkány éve), akár színészi karrierjét megszakító a bokszolói pályafutása (mely alapjaiban alakította át arcberendezését) utáni ismételt felkapaszkodása révén megkapott szerepeit (Sin City, The Expendables – A feláldozhatók).

Nos, Mickey Rourke most amiatt írt ki Instagramra egy igencsak “velős” kommentárt Robert De Nirónak, mert állítólag – bár Martin Scorsese számításba vette, hogy szerepelteti – azonban De Niro állítólag erről lebeszélte, mert a két sztár még 1987-ben nagyon csúnyán összebalhézott, az Angyalszív című neo-noir- és horrorklasszikus forgatása alatt. Utólag ezt Az ír alkotógárdája tagadta, cáfolván, hogy Rourke-ot szerepeltetni akarták volna a filmben. Ugyanakkor az ügy még csúnyább fordulatot vett, amikor De Niro állítólag nyilatkozott egy újságnak és “hazug embernek” nevezte Mickey Rourke-ot, aki “mindenféle szarságot hord össze.” Ez az utóbbi nyilatkozat, ami igazán kiverte a biztosítékot a bokszolóból színésszé, majd a kilencvenes években jó pár évig ismét bokszolóvá vált Rourke-nál, aki a következőket írta Instagramon veterán színészkollégájának:

„Hé, Robert De Niro! Igen, hozzád beszélek, te kib*szott nagy hisztigép! Egy haverom hívta fel rá a figyelmem, hogy pár hónappal ezelőtt azt nyilatkoztad egy lapnak, hogy “Mickey Rourke egy hazug ember, csupa mocskot hord össze”. Akkor jól figyelj, Mr. “a filmekben Nagyon Kemény Gyerek vagyok”! Te vagy az első ember, aki valaha is hazugnak nevezett, és ezt lehozták az újságok. Hadd tegyek valamit világossá, te baromarcú: ha egyszer a szemem elé kerülsz, esküszöm az élő Istennek a nagymamám, a testvérem és az összes kutyám életére, hogy 100%-ig szénné alázlak!”

Mickey Rourke, ehhez még azt is hozzátette, hogy rövidesen visszatér New York Citybe, úgyhogy ez a találkozó közelebb van mint gondolnánk. Hogy De Niro mit válaszol erre, vagy válaszol-e egyáltalán, az a jövő zenéje.

Az ír egyébként hatalmas sikert aratott a Netflixen, a legfrissebb statisztikák szerint is minden idők legnézettebb eredeti filmjei közé sorolják, viszont a 10 Oscar-jelölésből végül egyet sem kapott meg. Robert De Niro és Martin Scorsese tovább dolgoznak együtt: következő projektjük a modern westernnek is hívott történelmi bűnügyi dráma, a Killers of the Flower Moon lesz. Mickey Rourke sem adja fel: rengeteg filmprojektje van készülőben, ilyen például a WarHunt, egy második világháborús horrorfilm.

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu