Biztonságosan is bejárhatjuk a CD Projekt RED irodáit!

Virtuális látogatással megoldhatjuk a lengyel stúdió belső felfedezését.

Ha erre a linkre kattintunk, akkor a CD Projekt RED varsói stúdiójában körülnézhetünk. Az egérrel és a billentyűzet nyíl gombjaival körülnézhetünk, hasonlóan a virtuális valóság megoldásához. Nem tudunk lépkedni a Google Maps által letérképezett területen, hanem kattintgatással ugrálunk ide-oda, de így is többnyire elég szépen betekinthetünk a lengyelek munkaterületére.

A recepció falai roskadásig magukon viselik a stúdió díjait, illetve a nemzetközi sajtóban elért címlapokat is. Több képernyőn a The Witcherből láthatunk videófoszlányokat és képeket, a folyosók pedig a tárgyalószobákhoz és a fejlesztői területekhez vezetnek. Kényelmesnek tűnik a helyszín, és a jó munka elvégzéséhez nem elég a jó fizetés, hanem egy nyugodt, inspirációt keltő hely is szükséges. Ezt pedig szerintünk a CD Projekt abszolút összehozta. Kérdés, hogy vajon a magyar fejlesztőstúdiók közül mikor fog valaki hasonlóra vetemedni? Talán érdemes lenne megfontolni ezt – elvégre ezzel nem nagyon okoznának kárt senkinek sem, és talán hírverést kapnának a Google Maps-es lépéssel.

Eközben a CD Projekt RED a Cyberpunk 2077-en dolgozik, amit nemrég ismét elhalasztottak, így már csak november 19-étől tehetjük rá a mancsunkat a Night City-ben zajló történetre, ami PlayStation 5-ön, Xbox Series X-en (mindkét konzolon nyitócímként, de a két konzolnak szánt next-gen patch csak később jön!), PC-n (itt pedig lényegében mindenhol – GOG, Steam, Epic Games Store…), PlayStation 4-en és Xbox One-on is elérhető lesz, nem beszélve a Google Stadiáról. (Ez persze hazánkban még mindig nem működik, de mit veszítünk vele?)

Aki pedig a multiplayerre vár, nos, a halasztás érinti ezt is, illetve a Cyberpunk 2077 kiegészítőit is. Emiatt pedig nagy eséllyel csak 2022-ben jön a többjátékos szegmens. Azóta azért kivették a lengyelek például a falon futást, illetve leszűkítették az eredettörténetünket is – mind a két témáról korábban beszámoltunk már.

Forrás: VG247

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu