Durván eltolták volna a James Bond-féle Nincs idő meghalni novemberi bemutatódátumát is?

MOZI HÍREK – Nincs idő a filmet bemutatni sem – mondhatnánk – a Daniel Craig főszereplésével készült Nincs idő meghalni bemutatódátumát ugyanis – ha hihetünk a pletykáknak – az MGM és a Universal ismét el akarja tolni.

A hírről a Movieweb számolt be és bár egyelőre még csak szóbeszédként hivatkozik rá, azonban a Monster Hunter és a Tenet elhalasztása után egyáltalán nem tűnik valószerűtlennek, hogy a Nincs idő meghalni is így fog járni. Még rosszabb hír, hogy a halasztás egész 2021 nyaráig tarthat. Mivel a filmstúdiók hallani sem akarnak arról, hogy másfajta módon vetítsék le a filmet, így marad a hagyományos mozis vetítés, amelynél több jel is arra utal, hogy az idén mégsem fog igazán beindulni.

A filmes elhalasztások közül egyébként a James Bond-kaland volt az első, amelyet eltoltak, de arra azért senki sem számított még tavasszal, hogy még a novemberi időpont is ennyire bizonytalan lesz, sőt, nagyon úgy tűnik, hogy is ugrik.

Elég szerencsétlen egyébként a 2021 nyári időpont is, mert elég nagy akkor is a torlódás, még az is elképzelhető, hogy például az új Jurassic Parknak is „odébb kell mennie”, hogy legyen helye a James Bond mozinak.

A Nincs idő meghalni forgatása is rengeteg nyűglődéssel, különféle halasztásokkal indult, a veterán Daniel Craig például lesérült (ismét) a forgatás alatt, továbbá állítólag a rendező, Cary Fukunaga PS4-addikciója is hátráltatta időnként forgatást.

Daniel Craignek egyébként ez lesz utolsó filmje és továbbra is kitartanak a vad találgatások, hogy ki fogja majd a helyét átvenni. Állítólag most elég esélyes Idris Elba lehetősége, hogy megkapja a szerepet, ami elég mulatságos, hogy ha figyelembe vesszük, hogy az afroamerikai színész már most 47 éves, mire bármilyen újabb film forgatása elindulna, addigra már esélyes, hogy az ötödik ikszet tapossa.

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu