Menu

Egy új Halo 3 PC Mod által már a külső nézet is elérhető! [VIDEO]

Egy részleteiben kidolgozott Master Chief-et láthatunk a Halo 3 PC Mod-jában, amelynek hála elérhetővé válik a külső nézet is!

A mod, amelyet Parapara fejlesztett, elérhetővé teszi a TPS-nézetet a játék kampányában, melynek hála kívülről is megcsodálhatjuk legendás hősünket. A remek kis adalék co-opban is működik csak minden játékosnál installálva kell lennie a modnak. Még több infó a Nexus Mods oldalán.

 

A legkevesebb fejlesztést a Halo 3 kapta a Halo: The Master Chief Collection-ben, emiatt az is néz ki leggyegébben, de a textúra élesítéseinek hála a játék még így is, mai standardek szerint is jól néz ki. A game ultra-wide támogatása sem egy rossz dolog persze.

 

A PC-s Halo 3 legjobban sikerült része kétségtelenül a textúrázás, persze nem fog eldurranni tőle az agyad, kirajzolási távolságuk egészen nagyszerű, a távoli textúrák ugyanolyan tűélesek, mint a közeliek. A textúrák javítása sokat segít a játék világán. A környezetek nagyszerűek, az ellenfelek is remekül festenek, Master Chief és Cortana szintén ütős páros lett, míg a többi emberi karakter, valljuk be, tragikusan fest.

 


A Halo 3 igazi ínyencség PC-n ultra-wideban tolva, ahogy a fekete csík nélküli videókat megtapasztalhatjuk. Persze ezzel nem azt mondjuk, hogy 16:9-ben nem ugyanolyan emlékezetes az élmény, különösen nagyszerű 4K-ban egy nagy képernyőn játszva. A teljesítmény egyszerűen tökéletes, szinte szót sem érdemel, már egy középkategóriás kártyán is simán elszaladgál a játék 1080p-ben, tartva a 60 FPS feletti képsebességet.

 

Szóval a Parapara nevű felhasználó készítette mod bárki által letölthető, osztható, installálható, játszható. Igen egyszerű kis cucc, igazából főleg a kamerával kavar, ami 3D-s külső nézetes modellt ad Master Chief-nek. Ennek köszönhetően kívülről is átélhetővé válik a fegyverek tárazása, a fegyvercsere, hősünk rohamozása, sétája, ugrálása. A megszokott dolgok, melyek egy Halo-ban, kívülről mégis annyira újnak hatnak.

 

 

Hogy feltelepítsük a Mod-ot, a map fájljait a következő helyre kell másolnunk:

steam / steamapps / common / halomasterchiefcollection / halo3 / maps mappa.

Ne felejtsük el, hogy az Easy Anticheat rendszert ki kell kapcsolnunk, különben letiltja a modot!

 

A Halo 3 még csak most jelent meg PC-re, és máris itt van az első esszenciális mod hozzá. A PC-s Collection mindeközben tovább bővül a sorozat további részeivel.

 

A Halo 3 végre elérhető PC-re, így az Xbox 360 legendás játéka már a szélesebb közönség által is átélhető a Halo: The Master Chief Collection keretein belül. A gyűjtemény elérhető Xbox One-on is, és természetesen a Game Pass része.

Forrás: WCCFTech, 3DJuegos

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu