Egy új Halo 3 PC Mod által már a külső nézet is elérhető! [VIDEO]

Egy részleteiben kidolgozott Master Chief-et láthatunk a Halo 3 PC Mod-jában, amelynek hála elérhetővé válik a külső nézet is!

A mod, amelyet Parapara fejlesztett, elérhetővé teszi a TPS-nézetet a játék kampányában, melynek hála kívülről is megcsodálhatjuk legendás hősünket. A remek kis adalék co-opban is működik csak minden játékosnál installálva kell lennie a modnak. Még több infó a Nexus Mods oldalán.

 

A legkevesebb fejlesztést a Halo 3 kapta a Halo: The Master Chief Collection-ben, emiatt az is néz ki leggyegébben, de a textúra élesítéseinek hála a játék még így is, mai standardek szerint is jól néz ki. A game ultra-wide támogatása sem egy rossz dolog persze.

 

A PC-s Halo 3 legjobban sikerült része kétségtelenül a textúrázás, persze nem fog eldurranni tőle az agyad, kirajzolási távolságuk egészen nagyszerű, a távoli textúrák ugyanolyan tűélesek, mint a közeliek. A textúrák javítása sokat segít a játék világán. A környezetek nagyszerűek, az ellenfelek is remekül festenek, Master Chief és Cortana szintén ütős páros lett, míg a többi emberi karakter, valljuk be, tragikusan fest.

 


A Halo 3 igazi ínyencség PC-n ultra-wideban tolva, ahogy a fekete csík nélküli videókat megtapasztalhatjuk. Persze ezzel nem azt mondjuk, hogy 16:9-ben nem ugyanolyan emlékezetes az élmény, különösen nagyszerű 4K-ban egy nagy képernyőn játszva. A teljesítmény egyszerűen tökéletes, szinte szót sem érdemel, már egy középkategóriás kártyán is simán elszaladgál a játék 1080p-ben, tartva a 60 FPS feletti képsebességet.

 

Szóval a Parapara nevű felhasználó készítette mod bárki által letölthető, osztható, installálható, játszható. Igen egyszerű kis cucc, igazából főleg a kamerával kavar, ami 3D-s külső nézetes modellt ad Master Chief-nek. Ennek köszönhetően kívülről is átélhetővé válik a fegyverek tárazása, a fegyvercsere, hősünk rohamozása, sétája, ugrálása. A megszokott dolgok, melyek egy Halo-ban, kívülről mégis annyira újnak hatnak.

 

 

Hogy feltelepítsük a Mod-ot, a map fájljait a következő helyre kell másolnunk:

steam / steamapps / common / halomasterchiefcollection / halo3 / maps mappa.

Ne felejtsük el, hogy az Easy Anticheat rendszert ki kell kapcsolnunk, különben letiltja a modot!

 

A Halo 3 még csak most jelent meg PC-re, és máris itt van az első esszenciális mod hozzá. A PC-s Collection mindeközben tovább bővül a sorozat további részeivel.

 

A Halo 3 végre elérhető PC-re, így az Xbox 360 legendás játéka már a szélesebb közönség által is átélhető a Halo: The Master Chief Collection keretein belül. A gyűjtemény elérhető Xbox One-on is, és természetesen a Game Pass része.

Forrás: WCCFTech, 3DJuegos

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Praesagus is a Role-Playing enthusiast and a huge fan of most story-driven games. He's also a diehard fan of everything related to Star Wars, Star Trek, or Fallout and likes to divide his free time between his beloved girlfriend and the retro games he loves so much.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu