James McAvoy fejébe vette, hogy az X-Men után a másik legendás Patrick Stewart szerep fiatalkori verziója is az övé! [VIDEO]

MOZI HÍREK – James McAvoy nem tágít azon gondolat mellől, hogy bármi is legyen az ára, ő lesz majd a fiatal Jean-Luc Picard kapitány! És PONT!

Az X-Men filmeknek köszönhetően James McAvoy-nak nem kevés tapasztalata van abban, hogy a fiatal Patrick Stewartot eljátssza. Azonban McAvoy-nak ennyi nem elég! Úgy döntött, hogy márpedig, lesz, ami lesz, ő fogja eljátszani a fiatal Jean-Luc Picard szerepét is a Star Trekben.

McAvoy nagyon kreatív volt a koronavírus karanténidőszaka óta és rengeteg Star Trek paródiát készített, Star Force: Sci-Fisolation címmel, amelynek kapcsán szinte saját magát „spanolta” fel, hogy ha a Star Trek: Picard sorozatban szükség lesz a fiatalabb Picardra, vagy ha bármilyen más ST filmben, vagy sorozatban ez felmerül, akkor majd ő fogja a szerepet eljátszani. PONT! Mindezt Jimmy Fallonnak adta elő a home videón keresztüli Tonigh Show-jában. (A videón 4.35-től kezdődik.)

„Minden másféle világ csak egy alternatív valóság a Star Trek egy rossz epizódjában. Ez meg fog történni. Ha nem vesznek fel, akkor majd telefonálgatok! Sőt, most azonnal hívom őket!  Ez a virtuális verziója annak, hogy Patrick arcát összekenem az szagommal. Ez a territórium az enyém! Az összes többi kopasz színész elmehet a p****ba! Én vagyok az!”

Nyilván, McAvoy viccel is, de másrészről, aki látta a Széttörve című filmben az tudja, hogy ennek a fele sem tréfa! A viccet félretéve egyébként McAvoy kiváló fiatal Charles Xavier volt és a 2014-es filmben, az X-Men – Az eljövendő múltban mind a két színész szerepelt: az egyik Xavier fiatalkori, a másik az időskori szerepében. Akár csak ökörködött McAvoy (azért a videóból az jött le) akár nem, igencsak jó ötlet lenne, ha megkapná a fiatal Jean-Luc Picard szerepét is.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu