Marvel’s Spider-Man: Miles Morales – 4K/60 FPS PS5-ön!

Marvel’s Spider-Man: Miles Morales – A szuper Performance Mode-nak hála a PlayStation 5-ből brutális képminőség mellett fognak kihozni hatalmas sebességet!

Az Insomniac Games bejelentette ma Twitter-en, hogy érkező Marvel’s Spider-Man: Miles Morales játéka kapni fog egy opcionális Performance Mode-ot (teljesítmény mód) PlayStation 5-ön, amivel a teljesítmény jelentősen kitolódik majd: 4K mellett is 60 FPS-ben tudunk játszani. Ha ez lenne a teljesítmény mód, akkor kíváncsian várjuk mi mindent kell majd kikapcsolni hozzá: akár a ray-tracinget, vagy más környezeti effekteket, hogy a csúcsteljesítményt elérjék a fehér-fekete konzolon.

 

Brian Horton, a játék kreatív rendezője a következőt mondta a játékról a PlayStation Blog oldalán:

 

„Ahogyan folytatni kezdtük a Marvel’s Spider-Man univerzum építését, már tudtuk, hogy Miles saját eredettörténete egy saját játék után is kiáltott. Miles multikulturális háttere egy sokkal modernebb, színesebb világra reflektál, s ebben az új világban akartunk egy történetet faragni új elemekkel, frisss ellenfelekkel, s különleges, egyedi küldetésekkel szerte a Marvel New York City-jének utcáin. Ennek a sztorinak kihagyhatatlannak kellett lennie a Marvel’s Spider-Man univerzum történetében.”

 

 

 

„Szintén rendkívül izgatottak vagyunk, hogy bemutathassuk a PlayStation 5 erejét az idei ünnepi szezon során. A Marvel’s Spider-Man: Miles Morales-ben szinte észrevehetetlen töltésidők lesznek, ray-tracing technológia, 3D audió és persze a DualSense kontroller. Fejlesztettünk karaktereink modelljén a 4D-s szkenneléssel, a javított bőr shaderekkel, s a spline-alapú hajjal és szőrzettel, ami sokkal természetesebben mozog, s amitől karaktereink is életszerűbbé váltak. A város sok elemén is változtattunk, hogy jobban kihasználhassuk az új konzolt. Miközben Miles történetét megtapasztaljátok, mindent teljesen másképp fogtok érezni, látni, hallani, hála a PS5 teljesen új élményének.”

 

Így hogy a Miles Morales kap egy Performance Mode-ot, érdemes elgondolkozni rajta, hogy vajon visszamenőleg kap-e hasonlót majd az eredeti Marvel’s Spider-Man is. Ha mindkét játék el tudná érni ugyanazon az engine-en ugyanazt a 4K/60 FPS-t a PlayStation 5-ön, az remek indikációja lenne annak is, hogy mi minden várhat még ránk a PlayStation 5-ön támogatás, teljesítményjavítás és visszafelé-kompatibilitás terén. Persze minderre csak az idő ad majd választ, mert a Sony még mindig nem részletezte, hogy mire számíthatunk majd a PlayStation 5-től a korábbi generációs játékok tekintetében.

 

Sokan mondták, hogy a Marvel’s Spider-Man sosem fog 60 képkocka / másodperccel futni, nos ők most meglepődhetnek: lesz olyan Spidey-játék, amelyik igenis 60 FPS-t fog tudni, ráadásul 4K-ban, így a Digital Foundry-s srácok álma is teljesült.

 

A Marvel’s Spider-Man: Miles Morales jelenleg PlayStation 5 exkluzívként van bejelentve. Habár hivatalos megjelenési dátumot még nem tudunk a Miles Morales-hez, az Insomniac Games úgy nyilatkozott, hogy játékuk az ünnepi szezonban lesz elérhető, pont időben ahhoz, hogy New York utcáin a játékban és a való életben is egyformán havazzon.

Forrás: WCCFTech

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Praesagus is a Role-Playing enthusiast and a huge fan of most story-driven games. He's also a diehard fan of everything related to Star Wars, Star Trek, or Fallout and likes to divide his free time between his beloved girlfriend and the retro games he loves so much.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu