Shin Megami Tensei 5 – A visszatérő, plusz egy kis meglepetés! [VIDEO]

Új előzetesen a nagy visszatérő Shin Megami Tensei 5, várható megjelenéssel (egyelőre évben megadva persze), s egy igazán különleges ajándékkal.

A legendás SMT 3-ról van szó! Bizony! Az SMT 3 Nocturne HD Remaster 2021 tavaszát aranyozza majd be!

 

A mai Nintendo Direct Mini event utolsó kis meglepetéscsomagja a japánoktól nem más volt, mint az ígéretes Shin Megami Tensei 5 új előzetese, amely gyakorlatilag kötelező játék lesz a JRPG rajongóinak! Ami pedig a legjobb az egészben, hogy egy megjelenési ablakocskát is nyitottak nekünk a fejlesztők, mégpedig 2021-ben meghatározva a megjelenés évét! Emellett van itt még más is…

 

Azt ugyebár ebből még nem tudtuk meg, hogy jövőre pontosan mikor érkezik a játék, de sejthető, hogy az év második fele előtt semmiképp sem. Hogy miért? Roppant egyszerű a válasz: mert akkortájt egy másik Atlus klasszikus-t fogunk gyűrni, mégpedig a Shin Megami Tensei III Nocturne HD Remaster-t, ami, ahogyan a neve is sugallja, ismét elhozza nekünk a 2003-as játékot, ezúttal HD-ban újraálmodva.

Tekintsétek meg a kult-széria mindkét részének előzetesét, hogy magatok is szemügyre vehessétek a két címet:

 

 

 

 

Akik számára a sztori kevésbé érthető, elmondjuk, hogy az SMT 3-ban egy fél-sötéttel vagyunk (félig ember, félig démon lény), aki választható japán és angol szinkron mellett csap majd le a gonoszra!

Az SMT 5-el kapcsolatban amit megtudtunk, hogy az egész világon egyszerre jelenik majd meg, ami nyugaton ritkaságszámba megy az ilyen japán cuccoknál. Ja, a sztori szerint pedig a világ istene halott, s a hiányában keletkező űrt betölti az elszabadult káosz, amelyben mi magunk döntünk az utunk felől…

Az SMT 5 tehát 2021-ben érkezik valamikor Nintendo Switch-re, s ugyanerre a kis masinára jön a híres nagypapa, az SMT 3 valahogy 2021 tavaszán.

Forrás: 3DJuegos

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Praesagus is a Role-Playing enthusiast and a huge fan of most story-driven games. He's also a diehard fan of everything related to Star Wars, Star Trek, or Fallout and likes to divide his free time between his beloved girlfriend and the retro games he loves so much.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu