Tenet: nagyon rossz hírünk van!

MOZI HÍREK – Hiába is szerette volna Christopher Nolan, hogy a Tenet legyen az első olyan nagy blockbuster film, amely a koronavírus járvány után mozikba kerül, sajnos „bizonytalan időre” elhalasztották a thriller bemutatóját!

Már mindenki tűkön ülve várja Christopher Nolan kémthrillerét (én talán a leginkább, hiszen a Memento konkrétan az egyik kedvenc filmem), most azonban sajnos a szűnni nem akaró pandémia keresztülhúzta mindenki számítását. Sajnos a Warner Bros. most bejelentette, hogy Nolan filmjének bemutatódátumát ismét elhalasztják, ráadásul úgy, hogy újabb premierdátumot sem említettek.

„Amint végre lehetőségünk lesz rá, bejelentjük a Christoper Nolan-féle Tenet új bemutatódátumát” – ezt nyilatkozta a sajtónak Toby Emmerich, a Warner elnöke. Hogy az mikor lesz, azt viszont nem tudta megmondani, csak annyit tett hozzá, hogy a szokásaikhoz híven a „az egész világon egy adott dátumon és napon.” Emmerich még azt is megjegyezte, hogy marketing- illetve forgalmazási stratégiájuk is ezt fogja tükrözni.

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu