A Metal Gear után szabadon: itt a Dual Gear RPG-stratégia! [VIDEO]

A stratégiai RPG Dual Gear július 29.-én indul Early Access-en keresztül PC-n. A PS4-es, Xbox One és Switch verziók 2021-ben várhatóak.

3D mechás RPG lövöldözés és bunyó, nyakon öntve egy kis körökre osztott stratégiával. Sokak álma volt egy ilyen játék, és most íme, megérkezett!

 

A robotokkal való harc most kezdődik! – jelentette be a játékon dolgozó Orbital Speed Studio fejlesztőcsapata, s a kiadó Corecell Technology.

 

Most egy kis előzetes…

 


…most pedig következzék a játék összefoglalója a Steam oldaláról:

 

A Dual Gear nem más, mint a 3D mecha akció és körökre osztott játékelemek összeházasítása a hagyományos mech-játékokban látott ötletekkel, s olyan új fícsörökkel, melyek túlmutatnak a retro mechás játékokon. A Dual Gear valós idejű robot-lövöldét is kínál, miközben mindezt a taktikai körökre osztott játékok nagy nyomású közegén szűri át!

 

A játék kulcselemei

 

  • Éld át a valós idejű robotharcot és lövöldözést combat módban! Irányítsd a platformodat valós időben, különböző fegyvereket bevetve! SMG-k, rakéták, közelharci fegyverek mind elérhetőek számodra! Nagyon vigyázz: az agresszív valós idejű ellenfelek alig várják, hogy bármelyik percben darabokra robbantsák robotodat! Kezdd el a teszt köröket róni a géppel, mielőtt éles bevetésre indulsz!
  • Irányítsd a csapatot körökre osztott közegben! A taktikai nézetnek nevezett rugalmas kameramódban minden indulás előtt felmérheted a terepet, s hasznos módosításokat eszközölhetsz!
  • A NEMOS Hangár nyitva áll! Tuningold fel a mech-eket a legfejlettebb alkatrészekkel és fegyverekkel! Vásárolj és adj el cuccokat, amelyekből a tökéletes háborús gépezetet építheted meg! Beállításaid direktben befolyásolják gépet teljesítményét és vezethetőségét! Mielőtt az eligazító terembe érnél, ne felejts még el elszórakozni a festő üzemben! Tölts el időt a festéssel, hogy megmutasd egyedi stílusodat a harctéren!
  • Sztori-orientáltság egyedi karakterekkel, melyektől még inkább egy RPG-ben érezheted magad! Szerezz XP-t és WXP-t a sztorimódban, hogy feloldj új képességeket és még több szintet! Az első fejezet elérhető lesz a Steam verzió Early Access-e során, s még több az Early Access frissítésekkel!

 

A robot háború július 29.-én indul PC-n, majd folytatódik valamikor 2021-ben PS4-en, Xbox One-on és Switch-en.

Forrás: Gematsu

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Praesagus is a Role-Playing enthusiast and a huge fan of most story-driven games. He's also a diehard fan of everything related to Star Wars, Star Trek, or Fallout and likes to divide his free time between his beloved girlfriend and the retro games he loves so much.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu