Bíztató hírek a Final Fantasy VII Remake következő részének fejlesztésével kapcsolatban

A Famitsu írásában osztja meg az első részleteket a legendás Square Enix szerepjáték feldarabolt remake-jének második részéről.

A Final Fantasy VII Remake egyértelműen megfelelt azoknak az elvárásoknak, amelyeket a híres Squaresoft JRPG eredeti megvalósulása támasztott. Ugyanakkor azt mindenki szerette volna tudni, hogy a feldarabolt remake első részének folytatása mikorra várható. Bár erre még nincs semmilyen válasz, de azt viszont most már biztosan tudjuk a Famitsu cikkének hála, hogy készül a folytatás és Yoshinori Kitase szerint, „amint csak lehet”, megjelentetik.

A nyomtatott japán újságban, a Famitsu-ban megjelent cikkben lévő információkat a Nova Crystallis weboldal osztotta meg. Kitase konkrétan ezekkel a szavakkal próbálja a nyilván már türelmetlen Final Fantasy-rajongókat bíztatni azzal kapcsolatban, hogy a VII/1-es rész sikere után korántsem ülnek a fejlesztők a babérjaikon, hanem már készül a folytatás.

„Tudjuk, hogy mindenki várja már a következő epizódot. Mi is szeretnénk, ha kikerülne, amint lehet. Azt szeretnénk, ha a második rész még jobban sikerülne, mint az első és olyan élményt nyújtana, amely túlszárnyalja azt. Azt hiszem, hogy kicsit többet is elárulhatok majd, amikor hivatalos bejelentést teszünk a folytatásról.”

Egyelőre még csak annyit rebesgetnek a folytatásról, hogy Roche, az egyik fontosabb NPC karakter – a motoros arc, akivel összeakasztottuk a bajuszt még az előző részben – a folytatásban játszható karakter is lesz. Úgy volt egyébként, hogy az első rész 14. fejezetében is már játszható lesz, de végül ezt a készítők a fejlesztés során elvetették.

A Final Fantasy VII Remake, amely a Final Fantasy közösség legjobban várt címe, még április 10-én jelent meg, részletes, átfogó kritikánkat itt olvashatjátok róla. Ami a folytatást illeti, elvileg valamikor 2021-ben várhatjuk, de azért mérget ne vegyetek rá, az első rész – újra és újra eltolt – megjelenésére is rengeteget kellett várni.

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu