Cicaharc a Rogue-ban: Megan Fox egy hatalmas oroszlánnal fog küzdeni! [VIDEO]

MOZI HÍREK – A Lionsgate megosztotta a Rogue című akció-thriller trailerét, amelyben a Transformers filmekből is ismerős Megan Fox egy női kommandóst alakít, akinek egy egyébként is kutyául alakult küldetés során egy elvadult oroszlánnal is meg kell küzdenie.

Új trailer érkezett a Rogue című nyári akció-thrillerhez, amelyben Megan Fox egy profi kommandósnőt alakít, aki egy eleinte rutinmunkának induló küldetést kap csapatával: egy politikus lányát kell kimenekítenie egy afrikai bűnbanda karmai közül. Az események azonban gyorsan elég rázós fordulatot vesznek, amikor a lányt csak kemény tűzharcok árán sikerül kimenekíteni – miközben a banda persze nem adja fel és a kommandósok nyomába szegődik. Ha mindez nem lenne elég, akkor a harcba egy hatalmas, magányos oroszlán is belekeveredik, akinek szintén a csapatra és Megan Foxra fáj a foga. Az eleinte akciófilmnek induló alkotás tehát gyorsan horrorfilmbe csap majd át, lévén ez az oroszlán nem csak játszik áldozataival, mint macska az egérrel.

A filmet Isabel Bassett rendezi, akitől többek között a nem túl meggyőző Silent Hils: Revelations-t, illetve az Ash vs. Evil Dead tévésorozatot is láthattuk.

A Rogue-t természetesen nem mozikban láthatjuk majd, hanem különböző digitális, streaming platformokra kerül fel augusztus 28-tól, illetve Blue-ray/DVD kiadást is kap már szeptember elsején.

Forrás: Enterteiment Weekly

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu