Elindult a támogatók Rogue Company – Early Access hozzáférése

A támogatók már játszhatják a Rogue Company-t az Early Access keretein belül: ráadásul Cross-Play támogatással minden platformon!

Scott Lussier, korábbi Halo világbajnok, s csapata a First Watch Games-nél most bemutatta új kompetitív lövöldéjét, melyet az Early Access-nek hála bárki játszhat, aki beáll a támogatók sorába: a Rogue Company című játék teljes pompájában az év későbbi szakaszában jelenik meg.

 

A First Watch Games egy teljesen új fejlesztőstúdió a Hi-Rez Studios-nál, melynek fejlesztői több helyen megfordultak már, többek között a Blizzard, a Daybreak Games, az Electronic Arts és Vicarious Visions csapatainál. A most kezdődött Early Access az első alkalom, hogy a fejlesztők teljes Cross-Play támogatás mellett próbálják megcélozni a 60 FPS-t minden támogatott platformjukon. (Köztük a Nintendo Switch-en is.)

 

„A Rogue Company egy külső nézetes taktikai shooter akciójáték, melyben a világ sorsa a kezedben van. Szállj be a harcba a Rogue Company elit ügynökei egyikeként, egyedi képességekkel, s vonulj háborúba különböző játékmódokon belül.

A Rogue Company tele van akcióval, és nincs híján fegyvereknek, kütyüknek és persze stílusnak. A küldetés most indul. Mentsd meg a világot, mutass közben jól, és keresd magad agyon!”

 

A Rogue Company három különböző változatban elérhető:

 

  • Starter Founder’s Pack – $14.99 (€14.99 / £11.99 / 5200 Ft)
  • Standard Founder’s Pack – $29.99 (€29.99 / £24.99 / 10.500 Ft)
  • Ultimate Founder’s Pack – $59.99 (€59.99 / £49.99 / 21.000 Ft)

 

 

Az összes Founder’s Packs (támogatói csomag) megadja a játékosoknak a következőket:

 

-Early Access – korai hozzáférés a Rogue Company-hoz

-6 alap választható Rogues katona: Dima, Dallas, Ronin, Anvil, Trench és Saint

-Ajándék Squad – 2 bónusz Founder’s Pack Rogue katona: Phantom és Chaac

-Ritka Founder Spray

-Epikus szupersztár Dance Emote

-Ritka Speed Demon Ronin Outfit

-Epikus Solar Flare Weapon Wrap

 

Az alap Standard Founder’s Pack nyújt még:

 

-6 extra Rogue katonát

-Ritka Exterminatin Chaac Outfit-et

 

A teljes Rogue Company élményért az Ultimate Founder’s Pack megvásárlását javasolják, ami exkluzív outfiteket (ruhákat), emote-okat, spray-t és 1500 Rogue Bucks fizetőeszközt ad, melyet a játékban költhetünk el. Hogy a teljes támogatói jutalmazási rendszert átnézhesd, kérlek látogass el a roguecompany.com/founders weboldalra.

 

A Rogue Company egy ingyenesen játszható cím lesz, ami teljes egészében majd az év folyamán jelenik meg, akik viszont megvásárolják a fent felsorolt támogatói csomagok egyikét, azok már mától játszhatnak a játékkal. A Rogue Company PlayStation 4-re, Xbox One-ra, Nintendo Switch-re és PC-re érkezik az Epic Games Store-on keresztül.

Forrás: WCCFTech

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Praesagus is a Role-Playing enthusiast and a huge fan of most story-driven games. He's also a diehard fan of everything related to Star Wars, Star Trek, or Fallout and likes to divide his free time between his beloved girlfriend and the retro games he loves so much.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu