Microsoft: a Gears Tactics ősszel jön Xbox-ra!

A körökre osztott stratégia, a Gears of War saga eddig PC exkluzív darabja, a Gears Tactics Xbox-ra látogat idén ősszel!

 

A Gears Tactics remek szórakozást nyújt a Gears of War-sorozat rajongóinak és átlagos játékosoknak egyaránt. A játék 2020 elején jelent meg, és igen sikeres volt, azonban eddig csak a PC-játékosok élvezhették. Idő kérdése volt: vajon az Xbox-tulajok mikortól számíthatnak a kiváló stratégiára? Nos, úgy tűnik hogy nem kell már sokat várniuk: úgy tűnik hogy ősztől ők is megtapasztalhatják, hogy milyen is egy csapatot irányítva a Gears-élmény. A The Coalition erősítette ezt meg egy közelmúltbeli Unreal-streaming során.

 

Hónapok teltek el azóta, hogy már tudjuk, hogy számíthatunk majd konzolos változatra, azonban mostanáig a premier részletei nem voltak meghatározva. A csapat azt is kifejtette, hogy céljuk volt egy technikailag tökéletes Xbox One és Xbox Series X-port létrehozása, hogy azokat csúcsra járathassák.

 

Persze várnunk kell egy még pontosabb dátumra az elkövetkező hetekben, hátha bejelentik, de eddig minden jel afelé mutat, hogy komplikációk nélkül, menetrendszerűen érkezik majd a játék. A Splash Damage fejlesztette game április 28.-án került a boltokba, jó kritikákat kapott, s gyakorlatilag az Xbox 360-as első Gears of War történetének kiegészítését mesélte el.

 

A Microsoft egy nagyszabású event-et tervez az Xbox Series X tiszteletére most csütörtök este. Talán a Gears of War saga eme mellékszála is ott fog konzolokra bemutatkozni? Hamarosan kiderül!

Forrás: 3DJuegos

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Praesagus is a Role-Playing enthusiast and a huge fan of most story-driven games. He's also a diehard fan of everything related to Star Wars, Star Trek, or Fallout and likes to divide his free time between his beloved girlfriend and the retro games he loves so much.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu