Prophecy: tíz percnyi játékmenet a Sucker Punch törölt játékából [VIDEO]

Mielőtt a Sucker Punch megállapodott volna a feudális Japánnál a Ghost of Tsushimával, volt egy másik projekt is: a Prophecy, ami végül nem valósult meg.

A Prophecy egy külső nézetes, akció-kaland műfajú játék lett volna, ami a korábbi Assassin’s Creed játékok stílusához hasonló játékmenettel rendelkezhetett volna, továbbá a kamera is közelebb volt hozzánk. A helyszín egy középkori városnak tűnik, és parkourkodni is lehetett volna a Sucker Punch játékában, ami ezeken túl a kardforgató mechanikákat is bevetette volna. Ez pedig végül a Ghost of Tsushimában alkalmazva lett – azért egy-két elem át lett emelve a pénteken megjelent PlayStation 4-exkluzívba.

A játékmenet, illetve azért a művészeti stílus is hasonló egy tavaly megjelent játékhoz. A Spiderstől a GreedFall ugyanis igazán hasonló gondolatmenettel bírt, igaz, ez egy multiplatform játék volt, ugyanis a PlayStation 4 mellett az Xbox One és a PC is megkapta ezt tavaly szeptemberben. A Prophecy viszont valamelyest száraznak tűnik ebben a csontvázban (a játék alapjait láthatjuk, ugyanis a vertical slice fogalom magyarul kb. ezt takarja), így nincs meg a Ghost of Tsushimában érzékelhető stílus vagy akár maga a szenvedély sem. A demó viszont korrektül összerakottnak tűnik – lehetséges, hogy ezt mutatta meg a Sucker Punch a Sony vezetőségének.

Előre szólunk, hogy ha a lenti YouTube videó eltűnik, mert törlik ilyen-olyan okból kifolyólag, akkor annyit mondunk, hogy megint előre felkészültünk ennek lehetőségére. Ha az embeddelt videó nem akar már működni, akkor sajnos ismét a letöltéshez kell folyamodni, de mit tehetünk, más megoldás nem mutatkozik – a Ubisoft is anno ilyen vehemensen törölgette az Assassin’s Creed: Valhalla szivárgást. Úgyhogy itt a letöltő link. Talán EZT nem fogják leszedni, de ha igen, akkor csak annyit mondunk, hogy „és a vinyónkról is le tudják törölni?”

Na de nézzük is meg, hogy mi is volt a Prophecy, ami így már nem fog megvalósulni. Talán jobb is, hogy a Sucker Punch a Ghost of Tsushimát hozta inkább össze.

Forrás: PSU

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here sincs 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu