Halo Infinite: dinamikus rendszerekkel kísérletező multiplayer?

A 343 Industries következő játéka (amin akár a next-gen Xbox sikere is múlhat) már szivárog.

A megbízható Xbox-bennfentes, Klobrille a ResetEra fórumon beszélt arról, amit tud Master Chief következő kalandjairól. Szerinte semmi sincsen rögzítve a játék multiplayerében – sok playlist opció lesz, amivel sokat lehet majd kísérletezni, továbbá a Halo Infinite rendelkezni fog olyan rendszerekkel is, amivel dinamikusan változni fog a játék és annak egyensúlya.

Klobrille azt mondja, hogy nagy eséllyel ennek a Halo-nak lesz az eddigi legnagyobb játékostábora (ami meg teljesen magától értetődő: ahogy növekszik a játékpiac, úgy több játékos lesz, mivel az értékesítés is gyarapodik mindegyik IP tekintetében, így a multiplayert is többen fogják használni). Hozzátette, hogy az Arena élmények esetében is hasonló balanszolást próbál a 343 Industries használni, és akkor még nem is beszélt a szerinte „képtelen” Forge opciókról (itt jó értelemben értette: annyira sok lesz, hogy nem fogjuk elhinni).

Tavaly a stúdió már megerősítette, hogy lesz Forge mód a Halo Infinite-ben is, amivel Michael Schorr, a Forge vezető tervezője szerint világokat alkothatunk másoknak, és ha ez nem elég, lesz visszavonás, újraalkotás (undo/redo, angolul talán ismerősebben hangzik…) gomb is – ez már 2007, a Halo 3 megjelenése óta fontos volt, és ezért örülnek, hogy az új Halo esetében is elhozhatják a Forge-ot a franchise rajongóinak.

Klobrille azt is mondta, hogy a csáklyával kapcsolatos szivárgások tévedtek – kiegészítőként lesz az eszköztárunkban, hasonlóan a Halo 3-hoz, de nem tudja, hogy a kampányban miként lesz jelen. A Halo Infinite Arenáról pedig azt mondja, hogy visszamegy a klasszikus pályauralós játékmenethez, és sok power-up lesz a sandbox kiegészítéseként – ennek része lesz a csáklya is.

A Halo Infinite játékmenetét július 23-án láthatjuk az Xbox Games Showcase során. A játék Xbox Series X-re (nyitócímként), Xbox One-ra és PC-re készül, és valamikor az év végén fog megjelenni, talán novemberben.

Forrás: WCCFTech, WCCFTech

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu