Samurai Jack: Battle Through Time – Előzetes érkezett [VIDEO]

Samurai Jack új játékot kap, a címe Battle Through Time és augusztus 21.-én érkezik 39.99$-ért, azaz kb. 12.000 Ft-ért.

 

A Samurai Jack: Battle Through Time PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Switch-re érkezik majd a konzolok közül, PC-re pedig majd Steam-en át augusztus 21.-el körülbelül 12.000 Ft-os áron – jelentette be a játék készítője, a Soleil és a kiadó Adult Swim Games.

 


Nézzük a játék oldalát a Steam-en:

 

Jön a Samurai Jack: Battle Through Time az eredeti szinkronhangokkal, mely egy akció-platformer lesz, története pedig végigvezet téren és időn át, ahol is tetteid új legendát szülnek!

 

A játék kulcselemei

 

  • A soha el nem mesélt történet, amely összefonódik a rajzfilmsorozat epikus befejezésével. Csatlakozz a sorozatból ismert, megbízható arcokhoz, hogy ismerős ellenségekkel küzdj meg!
  • Fedezz fel világokat a díjnyertes rajzfilmből. Látogass meg klasszikus világokat és pillanatokat a kedvenc epizódjaidból. Utazz el egy sötét jövőbe, hogy felszabadítsd az emberiséget! Merülj a múltba, hogy ördögi szörnyekkel csapj össze! Keresd a sorsodat miközben téren és időn át utazol!
  • Hozd létre saját legendádat. Végy magadhoz különböző fegyvereket, és válj a mesterükké! Légy még hatalmasabbá azáltal, hogy fejleszted magad, és újabb képességeket nyitsz fel, melyek illeszkednek játékstílusodhoz.

 

A Samurai Jack játék tehát augusztus 21.-én érkezik PlayStation 4-re, Xbox One-ra, Nintendo Switch-re és PC-re a Steam-en keresztül.

Forrás: Gematsu

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Praesagus is a Role-Playing enthusiast and a huge fan of most story-driven games. He's also a diehard fan of everything related to Star Wars, Star Trek, or Fallout and likes to divide his free time between his beloved girlfriend and the retro games he loves so much.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu