Mégis jön PS5-re a Yakuza Like a Dragon!

A PS5-re is érkező Yakuza-játék már megjelenési ablakot is kapott más platformokon, ahová is novemberben jön, közvetlenül az ünnepek előtt.

 

A Day Ichi Edition extra karakter kinézetekkel érkezik díszdobozban.

A SEGA ma kiadott egy új előzetest a Yakuza: Like a Dragon-hoz, melyből megismerkedhetünk az angol szinkronnal, amelyet nem más ural, mint a legendás George Takei, aki Hikaru Sulu megformálója volt az eredeti Star Trek-sorozatban. A videó a PS5 verzió érkezését is megerősíti, habár az a verzió hónapokkal a PC-s, PS4-es és Xbox változat után jön csak, melyek premierjét valamikor novemberre várjuk.

 

Ami a PlayStation 5 verziót illeti még, a japán vállalat sok infót nem adott, a nyugati változatról később beszélnek még.

 

A SEGA bemutatta viszont a  Day Ichi Edition-t. Ezt a változatot már most elő lehet rendelni 59.99 €-ért (kb. 21.000 Ft), s díszdobozban érkezik, a karakterek külsejét megváltoztató DLC-vel, így akár meg is változtathatjuk Ichiban Kasuga, a játék hősének kinézetét.

 

A Yakuza: Like a Dragon azt ígéri, hogy tisztelettel nyúl majd a nagy elődökhöz, egy RPG lesz igen szórakoztató és vicces harcrendszerrel, sok felfedeznivalóval és őrült versenyekkel.

 

És mi lesz a szériával a Yakuza: Like a Dragon után? Egyelőre a SEGA a játék nyugati megjelentetésére koncentrál majd, miközben a producer, Masayoshi Yokoyama a sorozat sorsát abszolút a fanok kezébe adja. „A következő részt majd a játékosok visszajelzései szerint alkotjuk meg, az alapján hogy mit gondolnak a hetedik rész, a Yakuza: Like a Dragon megközelítéséről és változtatásairól.” mondta márciusban. „Az, hogy lesz-e folytatás teljes mértékben rajtuk múlik.”

Forrás: 3DJuegos

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Praesagus is a Role-Playing enthusiast and a huge fan of most story-driven games. He's also a diehard fan of everything related to Star Wars, Star Trek, or Fallout and likes to divide his free time between his beloved girlfriend and the retro games he loves so much.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu