Nyugtalanító előzetest kapott a STALKER 2 [VIDEO]

Trailer-en a STALKER 2, ami egyben a sorozat első látogatása is lesz konzolon: sokak kedvenc horrorjátékával komoly ütőkártya van az MS kezében.

Régóta vártunk rá, és végre megérkezett: hallottuk, amint szólít minket az Ember Alkotta Pokol, s most, 10 évvel utolsó portyánk után ismét visszatérünk a Zónába. A helyre, ami most is legalább annyira félelmetes, mint régen. Kemény játékra számíthatunk.

A brutális első rész valódi kultuszt teremtett, egy generáció számára vált etalonná, hála a játéknak utólag még az is megnézte a filmet, elolvasta a könyvet, aki egyébként nem is ismerte a Sztrugackij-fivérek sci-fi alapvetését vagy Tarkovszkij, az emberi lelket feltérképező filmremekét.

 

A STALKER 2-vel visszatér az ukrán GSC Game World csapata, hogy ismét megtanítsa a világot hogyan érdemes FPS-t készíteni. Legalábbis nagyon remélem, hogy ez a helyzet, ugyanis gameplay-t ebből a játékból sem mutattak ma este… Mindenesetre a videó hangulata a helyén volt: ha fizetnének se mennék a Zóna közelébe, ezek a srácok, a játék hősei, a Sztalkerek pedig itt élnek!

A STALKER azért volt meglepetés, mert hónapok óta csak nagy ritkán hallatott magáról a játék. Erre most tessék: mit nekünk Metro, ha itt a real deal! Ráadásul Xbox-on is! Számomra az est fénypontja volt a STALKER 2 (vagy S.T.A.L.K.E.R. 2, hogy hivatalosak legyünk).

 

 

A nyílt világú játéklegenda szintén open world folytatása PC-re és Xbox Series X-re érkezik majd. Azt egyelőre nem tudni, hogy a Sony-nak sikerül-e PS5-re is átcsábítania a játékot 2021-ben, majd kiderül – jelenleg nincsenek infóink a többi platformot illetően.

 

A borzasztóan nyugtalanító előzetes kihalt falvakat, Csernobil és vele Pripjaty elhagyatott vidékének már-már fotórealisztikus ábrázolását ígéri. Persze ez csak egy renderelt videónak tűnt, de az biztos, hogy az atmoszféra továbbra is erős: a sorozat 2010-ben a Call of Pripjaty-al elhagyott minket, hűséges fanokat, de most végre ismét eszünkbe juttatták az ukrán srácok, hogy miért is imádtuk ezt a szériát!

Egy biztos: belépés ismét csak erős idegzetűeknek!

Forrás: 3DJuegos

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Praesagus is a Role-Playing enthusiast and a huge fan of most story-driven games. He's also a diehard fan of everything related to Star Wars, Star Trek, or Fallout and likes to divide his free time between his beloved girlfriend and the retro games he loves so much.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu