CrossfireX kampány bemutató érkezett [VIDEO]

A dél-koreai CrossfireX-hez nem akárki gyártja a kampányt – a játék Xbox-ra való átültetésén a Remedy Entertainment finn csapata segédkezik.

A Smilegate Entertainment bemutatta kampányuk előzetesét a CrossfireX-hez a tegnap esti Xbox Games Showcase-en.

 

 

Jöjjön néhány részlet egyenesen az Xbox Wire-ről:

 

Júniusban megadatott a lehetőség a rajongóknak a CrossfireX kipróbálására a nyílt bétán belül, most pedig izgatottan mutatjuk be első CrossfireX kampány-videónkat az Xbox Games Showcase-en. A kampányt szoros együttműködésben készíti a Smilegate Entertainment-el a Remedy Entertainment, akik közismertek sztoricentrikusságukról.

 

Az intenzív, gyors tempójú és akciódús előzetesben, mely a Showcase eventen mutatta meg magát, először nyer betekintést a játékos az Operation Spectre-be, megismerve annak fő karaktereit. A küldetést a Black List szemszögén keresztül látjuk, amely a játékban szerepet kapott két egymással hadakozó zsoldos csapat egyike. A két bandával találkozni fogunk a kampányban és a multiplayer élmény során is.

 

Az Operation Spectre minden képzeletet felülmúlóan óriási helyszíneken játszódik majd, például Ázsiában és Dél-Amerikában, megismertetve a játékost több kulcskarakterrel miközben kibontja a Black List-Global Risk közötti konfliktus hátterét.

 

A CrossfireX kampány Premium Battle Pass-on keresztül lesz elérhető a játék megjelenésekor, együtt más módokkal a free to play multiplayer címhez.

 

A CrossfireX Xbox One-ra készül.

Forrás: Gematsu

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Praesagus is a Role-Playing enthusiast and a huge fan of most story-driven games. He's also a diehard fan of everything related to Star Wars, Star Trek, or Fallout and likes to divide his free time between his beloved girlfriend and the retro games he loves so much.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu