A Halo-Infinite-ügy – Az Xbox magyarázkodik a látvány miatt

Sokan gondolták úgy, hogy a Halo Infinite demója nem ütötte meg korunk technikai színvonalát…

Az Xbox most reagált azokra a véleményekre, melyek szerint a Halo Infinite-ben nem volt semmi extra. Emlékeztetnek rá, hogy a játék még fejlesztés alatt van.

Aaron Greenberg szerint a videó színvonalában volt a hiba…

Az Xbox Games Showcase event után sok néző kritizálta a 343 Industries bemutatóját, melyben a Halo Infinite került terítékre, mondván a játék nem nézett ki úgy, ahogyan azt egy Xbox Series X címtől várták volna.

 

Ezután az Xbox marketingfőnöke, Aaron Greenberg beszélt arról egy Inside Gaming csatornának adott interjúban, hogy a Halo Infinite grafikai színvonalát két dolog okozta: az, hogy a cím még fejlesztés alatt van, s a közvetítés jellege.

 

„Nézzétek, egy globális járvány közepén vagyunk,” kezdte Greenberg. „Még csak július van, messze még a megjelenés, egy olyan játékot mutattunk, melynek fejlesztése még folyamatban van.” Hogy a dolog még gázabb legyen, a 343 Industries nemrég megerősítette, hogy igen, a demó remekül reprezentálta a későbbi konzolos verziót, habár egy, a konzol erejének megfelelő specifikációjú PC-ről futott.

Greenberg azzal is mentegetőzött, hogy jobb minőségben, 4K / 60 FPS mellett szintén javul az élmény. „Nagyon nehéz közvetítésben megmutatni a grafikát és azt az erőt, amelyre az Xbox Series X képes. Menjetek és nézzétek meg 4K / 60 FPS-ben.” – tette hozzá.

 

Elég szomorú az, ha magyarázkodni kell egy előzetes miatt… Ráadásul nemrég úgy tűnt, hogy hazugságon kaptuk a Microsoft-ot az Xbox One-ok még 2 évig tartó támogatása kapcsán!

A játék bemutatójáról egyébként itt írtunk részletesebben.

Forrás: 3DJuegos

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Praesagus is a Role-Playing enthusiast and a huge fan of most story-driven games. He's also a diehard fan of everything related to Star Wars, Star Trek, or Fallout and likes to divide his free time between his beloved girlfriend and the retro games he loves so much.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu