Menu

Crash Bandicoot 4 – Neo Cortex bemutató [VIDEO]

Dinoszauruszok és még sok más az új Crash Bandicoot 4 játékmenetet bemutató videóban. A kis erszényes zsivány negyedik kalandjáról érkeztek hírek.

 

Még beletelik egy kis időbe, míg a negyedik Crash Bandicoot megjelenik. A Crash Bandicoot 4: It’s About Time című új játékot a Toys For Bob készíti az Activision-nek, és újdonságokkal megspékelve hozza majd vissza a régi széria hangulatát, hogy meglepje a rajongókat.

 

Az egyik új móka Neo Cortex irányításának lehetősége lesz, aki Crash esküdt ellensége. A The Game Informer csatorna új játékmenet-videót dobott ki, ami erre a fícsőrre összepontosít. Emellett a videóban új, jeges pályákat és Crash képességeit is szemügyre vehetjük, s egy hatalmas T-Rexet, ami üldözni fog majd bennünket.

 


 

A Crash Bandicoot 4: It’s About Time október 2.-án jelenik meg PlayStation 4 és Xbox One konzolokra. Több meglepetést is ígért nekünk a Toys For Bob és az Activision, például több mint 100 pályát, új játékmódokat, képességeket és még sok mást.

További infókat itt olvashatsz a Crash Bandicoot 4: It’s About Time-ról!

Forrás: 3DJuegos

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu