Crash Bandicoot 4 – Neo Cortex bemutató [VIDEO]

Dinoszauruszok és még sok más az új Crash Bandicoot 4 játékmenetet bemutató videóban. A kis erszényes zsivány negyedik kalandjáról érkeztek hírek.

 

Még beletelik egy kis időbe, míg a negyedik Crash Bandicoot megjelenik. A Crash Bandicoot 4: It’s About Time című új játékot a Toys For Bob készíti az Activision-nek, és újdonságokkal megspékelve hozza majd vissza a régi széria hangulatát, hogy meglepje a rajongókat.

 

Az egyik új móka Neo Cortex irányításának lehetősége lesz, aki Crash esküdt ellensége. A The Game Informer csatorna új játékmenet-videót dobott ki, ami erre a fícsőrre összepontosít. Emellett a videóban új, jeges pályákat és Crash képességeit is szemügyre vehetjük, s egy hatalmas T-Rexet, ami üldözni fog majd bennünket.

 


 

A Crash Bandicoot 4: It’s About Time október 2.-án jelenik meg PlayStation 4 és Xbox One konzolokra. Több meglepetést is ígért nekünk a Toys For Bob és az Activision, például több mint 100 pályát, új játékmódokat, képességeket és még sok mást.

További infókat itt olvashatsz a Crash Bandicoot 4: It’s About Time-ról!

Forrás: 3DJuegos

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Praesagus is a Role-Playing enthusiast and a huge fan of most story-driven games. He's also a diehard fan of everything related to Star Wars, Star Trek, or Fallout and likes to divide his free time between his beloved girlfriend and the retro games he loves so much.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu