Nem lesz MMO a Fable? [VIDEO]

Miközben a Microsoft egy szót sem hajlandó kibökni az új Fable-ről az eddig közöltek után, van, aki azt állítja, hogy MMO lesz, és van, aki pedig az ellenkezőjét mondja.

Egy francia újságíró a Twitteren arra utalt, hogy a Fable új része, a Fable (mostanában nagyon sokan szeretnek számozás nélküli új felvonással rebootolni…) nem Fable 4 lesz, hanem egy MMO a játék univerzumában. Ő korábban helyesen kiszivárogtatta az Xbox Games Showcase-on bemutatott játékok listáját. Ez az egyik térfél, nézzünk át a másikra is: a WindowsCentralnak író, bennfentesnek nevezhető Jez Corden pedig azt állítja, hogy a Fable nem lesz egy MMO, illetve a pletykákkal ellentétben a Halo Infinite multiplayerrel fog indítani a megjelenéskor (de a játékról magáról ma még szó lesz a hírekben). Klobrille szerint egy nyílt világú akció-RPG-ről van szó, és az embereknek nem kellene az MMO-s nonszensszel foglalkozni – bár állítólag lesznek online interakciók a Fable-ben, hasonlóan a Forza Horizon 4-hez, nem lesz egy MMO.

A Fable-t amúgy a Playground Games fejleszti, így a korábban, legalább egy éve létező pletyka igaz volt – ezért nyitott a Forza Horizon-sorozat mögött álló team egy második stúdiót. A bejelentő poszt pedig nem sokat említ erről a játékról – ez a legendás franchise-nak egy új kezdet lesz (tehát reboot), és ebben a játékosok gyönyörű helyszínekkel és fantasztikus lényekkel telepakolt területet fognak felfedezni. És ennyi. Ez bizony elég kevés információ, és a teaser videó (amit ismét beillesztünk) sem mond sokat a Fable-ről.

A játék Xbox Series X-re és PC-re készül, megjelenési dátuma nincs, így nagy eséllyel még 1-2 évre van, emiatt pedig nem csoda, hogy nagy eséllyel nem készül Xbox One átirat a Fable-ből. Reméljük, hogy ez a játék legalább meg fog valósulni, ugyanis a Fable Legends, az IP legutóbbi kísérlete (ezt az eredeti fejlesztőcsapat, a Lionhead Studios készítette) nem jutott el a célvonalig…

Forrás: WCCFTech, DualShockers

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu