Kojima állítólag új horrorba kezdett a Silent Hills-eset után

A jelek szerint Kojima, ez a sokoldalú alkotózseni a mangaka (képregényrajzoló) Junji Ito-t is hívta, hogy dolgozzanak együtt egy új horror játékon.

A Comic-Con 20-on a művész lehetséges jövőbeli videójátékos munkálatokról beszélt.

 

Pár héttel ezelőtt Hideo Kojima utalt arra a közösségi médián belül, hogy új projekten dolgozik, s folytatja eddig is gyümölcsöző művészi partnerségét Yoji Shinkawa-val, akinek a Metal Gear Solid látványát is köszönhettük. Most Junji Ito, az igen termékeny horror mangaka jelezte, hogy a dizájner megkereste őt, hogy dolgozzanak együtt egy videójátékon, s röviden beszélt is a projektről egy közelmúltban megrendezett Comic-Con-on.

 

„Ismerem Kojima rendező urat, s beszéltünk is már egy bizonyos horrorjáték projektjéről, s meg is hívott hogy dolgozzak vele rajta, de még nincsenek részletek ezt illetően.” vallotta be Ito a ComicBook-on. Sajnos többet nem tudtunk meg a Mester új projektjéről, de szerencsére más jelek is afelé mutatnak, hogy igen aktívan dolgozik valamin.

 

Ito az a művész, akit Kojima eredetileg is akart volna a PT koncepciósrajzaihoz, de a projektet ugyebár később elkaszálták, előbb, mint hogy Ito egy vonalat is húzhatott volna a papíron, így a Silent Hills-ből nem lett semmi. Márciusban azonban a Silent Hills újjászületéséről kezdtek beszélni, mikor is többen jelezték, hogy a Sony békítőként próbált fellépni Hideo Kojima és a Konami között, hogy visszahozzák az immáron mitikus magasságokba emelkedett projektet. A Konami cáfolta a történetet.

 

Végül aztán csak kaptunk Silent Hill-t, csak nem úgy, ahogyan azt szerettük volna. Nem rossz, nem rossz, de nem az igazi: egy Silent Hill-témájú DLC érkezett a Dead by Daylight-hoz. Ez a hír kissé megtörte a Silent Hills feltámadása körül támadt hype-ot… A PT, és vele a Silent Hills továbbra is izgalmat kelt a szakmán belül, még midig találni különös dolgokat a demóban, ami Kojima elhivatottságát jelzi a sajnos lelőtt projekt mellett.

Forrás: 3DJuegos

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Praesagus is a Role-Playing enthusiast and a huge fan of most story-driven games. He's also a diehard fan of everything related to Star Wars, Star Trek, or Fallout and likes to divide his free time between his beloved girlfriend and the retro games he loves so much.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu