Menu

Kojima állítólag új horrorba kezdett a Silent Hills-eset után

A jelek szerint Kojima, ez a sokoldalú alkotózseni a mangaka (képregényrajzoló) Junji Ito-t is hívta, hogy dolgozzanak együtt egy új horror játékon.

A Comic-Con 20-on a művész lehetséges jövőbeli videójátékos munkálatokról beszélt.

 

Pár héttel ezelőtt Hideo Kojima utalt arra a közösségi médián belül, hogy új projekten dolgozik, s folytatja eddig is gyümölcsöző művészi partnerségét Yoji Shinkawa-val, akinek a Metal Gear Solid látványát is köszönhettük. Most Junji Ito, az igen termékeny horror mangaka jelezte, hogy a dizájner megkereste őt, hogy dolgozzanak együtt egy videójátékon, s röviden beszélt is a projektről egy közelmúltban megrendezett Comic-Con-on.

 

“Ismerem Kojima rendező urat, s beszéltünk is már egy bizonyos horrorjáték projektjéről, s meg is hívott hogy dolgozzak vele rajta, de még nincsenek részletek ezt illetően.” vallotta be Ito a ComicBook-on. Sajnos többet nem tudtunk meg a Mester új projektjéről, de szerencsére más jelek is afelé mutatnak, hogy igen aktívan dolgozik valamin.

 

Ito az a művész, akit Kojima eredetileg is akart volna a PT koncepciósrajzaihoz, de a projektet ugyebár később elkaszálták, előbb, mint hogy Ito egy vonalat is húzhatott volna a papíron, így a Silent Hills-ből nem lett semmi. Márciusban azonban a Silent Hills újjászületéséről kezdtek beszélni, mikor is többen jelezték, hogy a Sony békítőként próbált fellépni Hideo Kojima és a Konami között, hogy visszahozzák az immáron mitikus magasságokba emelkedett projektet. A Konami cáfolta a történetet.

 

Végül aztán csak kaptunk Silent Hill-t, csak nem úgy, ahogyan azt szerettük volna. Nem rossz, nem rossz, de nem az igazi: egy Silent Hill-témájú DLC érkezett a Dead by Daylight-hoz. Ez a hír kissé megtörte a Silent Hills feltámadása körül támadt hype-ot… A PT, és vele a Silent Hills továbbra is izgalmat kelt a szakmán belül, még midig találni különös dolgokat a demóban, ami Kojima elhivatottságát jelzi a sajnos lelőtt projekt mellett.

Forrás: 3DJuegos

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu