Blood Origin: egy élőszereplős előzménysorozat készül a The Witcher-hez

MOZI HÍREK – Ríviai Geralt története előtt 1200 évvel játszódik a The Witcher: Blood Origin.

A The Witcher a Netflix egyik legsikeresebb sorozata, így nem meglepő, hogy a streaming szolgáltató már meg is rendelte a folytatást.

Annak ellenére, hogy a The Witcher első évad nem nyerte el minden kritikus tetszését (nekünk tetszett), a nézettsége viszont kiváló volt. Az említett második évad mellett a streamingszolgáltatónak ennyi nem elég: ma jelentette be, hogy a sorozat készítői egy spin-offon is dolgoznak, amely hat részből áll majd.

A Blood Origin alcímmel ellátott minisorozat nem kevesebb, mint 1200 évvel a The Witcher eseményei előtt játszódik, vagyis a regényekhez képest 300-zal korábban járunk, a Szférák Együtt állásának korszakában. Sapkowski regényei szerint ez volt ugye az a kataklizma, amely a világra szabadította a mágiát és a szörnyeket. A legfrissebb tweetek szerinte a sorozat az emberek és a tündék együttélésére, illetve a legelső witcherre fókuszál majd. Továbbá azt is megtudtuk, hogy Lauren Schmidt Hissrich és Declan de Barra mellett ezúttal maga az író, Andrzej Sapkowski is aktívan részt vesz majd a sorozat készítésében munkálatokban, mint producer és kreatív konzulens.

„Mindig is lenyűgözött a civilizációk felemelkedése és bukása, továbbá az, hogy a tudományok, a felfedezés, és a kultúra fejlődtek a bukás előtt. Hogy a felhalmozott tudás milyen rövid idő alatt tud eltűnni, általában a gyarmatosítás és a történelem újraírásának következtében; csak az adott civilizáció igaz történetének szilánkjait hátrahagyva” – így nyilatkozott de Barra a bejelentéssel kapcsolatban. „A The Witcher: Blood Origins a tünde civilizáció történetét meséli majd el a bukás előtt, valamint az első Witcher mára elfeledett történetét.”

Üröm az örömben, a Netflix egyelőre semmilyen premierdátummal sem kecsegetett, de nem valószínű, hogy 2021 előtt felkerülne a kínálatba.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu