A Project Athia nyílt világú játék lesz, mondja a Square Enix

„Sosem állunk le a legkomolyabb platformokra való fejlesztéssel!” nyilatkozta a Square Enix a Project Athia kapcsán.

 

A Project Athia, ez a júniusban bejelentett „lenyűgöző másvilági kaland” a Luminous Productions által készül PlayStation 5-re és PC-re. A játék nyílt világú lesz, legalábbis Yosuke Matsuda, a Square Enix elnöke és a játék rendezője ezt mondta.

“A Project Athia (mely még csak kíséleti-cím) egy játék, melyet PS5-re jelentetünk majd meg, nyílt világú játék, melyben a megszokott módon, szabadon mozoghatunk a világban.” – mondta Matsuda a Weekly Toyo Keizai Plus-nak.

“A PS5 drámainak fokozza a videó-technológia színvonalát, mondjuk olyan újdonságokkal, mint az itt is bevezetésre kerülő „ray-tracing” fény-tükrözési technika. Ez szinte teljesen megegyezik azzal, amit PC-n látni. Ezen különleges adottságok kiaknázásával elképesztően részletes kép alkotható. Még mindig a gépek egyedi tulajdonságai szerint fejlesztjük játékainkat, legyen szó felhő-alapú játékokról vagy okostelefonokról, de egy biztos: sosem állunk le a legkomolyabb platformokra való fejlesztéssel, mint amilyen a PS5 is! Azért, mert itt található a technológia csúcsa.”

 

Jelenleg nincs még megjelenési dátuma a Project Athia-nak.

 

Forrás: Gematsu

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Praesagus is a Role-Playing enthusiast and a huge fan of most story-driven games. He's also a diehard fan of everything related to Star Wars, Star Trek, or Fallout and likes to divide his free time between his beloved girlfriend and the retro games he loves so much.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu