Elon Musk akár ketrecharcban is kiállna Johnny Deppel az Amber Heard-ügy kapcsán

MOZI HÍREK – Johnny Depp azzal gyanúsította Amber Heardet, hogy még a házasságuk alatt csalta meg Elon Muskkal – írja a Movieweb.

Elon Musk benne lenne egy ketrecharcban Johnny Depp ellen. A filmvásznon Jack Sparrow kapitányt és oly sok emlékezetes szerepet alakító Depp azzal gyanúsította Amber Heardet, hogy akkor csalta meg Muskot, amikor még házasok voltak. Ami tény, hogy Elon Musk a pár válása után tényleg egy ideig együtt voltak Amber Hearddel, de azt kategorikusan visszautasítja, hogy ez még Heardnek Johnny Deppel való házassága alatt volt, továbbá azokat a vádakat is visszautasítja, hogy Cara Delevinge-gel, a Suicide Squad női főszereplőjével és Amber Hearddel keféltek volna hármasban Depp rezidenciáján, ugyanis a bulvársajtó ezt állítja.

„Egyáltalán nem volt viszonyom Amberrel, amíg Johnny felesége volt, ezt hazugság. Továbbá nem volt ilyen „hármas bulink” sem. Az emberek azt hiszik, hogy ezek az ügyek szaftosabbak, mint amilyenek valójában.”

Elon Musk egyébként a véleményét is kifejtette a Johnny Depp és Amber Heard között régóta fennálló, nagyon csúnya vádaskodás és pereskedés kapcsán, azt hangsúlyozva, hogy ideje lenne, hogy a volt pár elássa a csatabárdot és továbblépjenek. Depp egyébként Muskot „Mollusknak” (puhetestűnek) hívta az utóbbi időben, ami nem egy túl hízelgő jelző. Depp állítólag még azzal is megfenyegette SMS-ben a milliárdos celeb vállalkozót, hogy levágja a nemi szervét, amit Musk rendkívül mulatságosnak tartott és ezekkel a szavakkal kommentálta:

„Ha Johnny ketrecharcot akar, akkor csak szóljon.”

Elon Musk persze csak viccelt, de akár komolyan is gondolhatná, ugyanis a távol keleti közelharcokat kitanulta, továbbá Johnny Deppet sem kell félteni, aki az egyik testőre szerint a valós életben is sok tekintetben hasonlít Jack Sparrow-ra.

A Johnny Depp kontra Amber Heard ügy tehát továbbra sem akar csitulni, nemrég például Amber Heard volt női személyi asszisztense állította, hogy Heard nem csak egyszerűen hazudott, hanem az ő , jó pár évvel korábban megtörtént, valódi megerőszakolási történetét hozta fel Depp ellen, mintha ha azt a filmsztár követte volna el Amber Hearddel.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu