Extra játékkal érkezhet a Marvel’s Spider-Man: Miles Morales?

Az Insomniac Games minden eshetőségre felkészül.

Amikor júniusban a Sony Interactive Entertainment és a már az alá tartozó Insomniac Games bejelentette a Marvel’s Spider-Man: Miles Moralest a PlayStation 5-re, eléggé zavaros volt a játék körüli helyzet. A fejlesztők azt mondják, hogy ez egy teljes értékű, önálló játék, hasonlóan a Naughty Dog által összerakott Uncharted: The Lost Legacy-hoz, amiben teljesen új karakterek és világ volt. A csavar ott van, hogy a Miles Morales nevével fémjelzett PlayStation 5-ös Pókember-kalandozás ugyanazon a helyszínen és ugyanazzal a világgal (New York városával) fog rendelkezni.

Ez eddig érthetetlen, de akkor vegyük hozzá azt, amit a Game Informer magazin legújabb számában olvashatnánk. Feltételes mód, mert errefelé a kereslet ugyebár a nulla felé konvergál, így szerencsénkre a Redditen is megtaláltuk a lényeget. A lapban az olvasható, hogy a Marvel’s Spider-Man: Miles Morales nem egy hagyományos folytatás, ugyanis a csomag része lesz az Insomniac Games 2018 őszén PlayStation 4-re megjelent Marvel’s Spider-Manjének remasterelt verziója, ami teljes mértékben kihasználja a PlayStation 5 hardvere által nyújtott lehetőségeket.

Logikus is, hogy felújítják Peter Parker történetét, mivel a helyszín lényegében ugyanaz, csak az évszak más. És akkor itt értelmet nyer a korábbi, kezdetleges PlayStation 5-ös fejlesztőkészletes bemutató, ahol összehasonlították, mekkora is a különbség a Marvel’s Spider-Man PlayStation 4 Pro-s és PlayStation 5-ös töltési ideje között.

Vajon Miles Morales sztorija külön, egyedül is megvehető lesz? Vagy csak a két játékot együtt vásárolhatjuk meg, hogy ezzel a Sony az eddig megszokott 60 eurós/dolláros (~22 ezer forintos) áron adja ki a pakkot?

A Marvel’s Spider-Man: Miles Morales egy évvel az előző rész után játszódik, mégpedig télen, nem sokkal karácsony előtt. Kitör egy háború egy energetikai cég és egy csúcstechnológiával felszerelkezett bűnözősereg között, és Miles új otthona Harlemben épp a harcok középpontjában van. A játék az év végén jön PlayStation 5-re, nagy eséllyel nyitócímként.

Forrás: WCCFTech

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu