Hideo Kojima szerepelhet a Metal Gear Solid-filmben?

A film rendezője elhintette, hogy a Metal Gear Solid-moziban helyet kap majd egy karakter, aki akár a játékdirektor Hideo Kojima is lehetne.

Jordan Vogt-Roberts szerint egy bizonyos karakterrel méltó módon adózik majd a zseniális rendezőkolléga előtt.

Egy egész világ ismerte meg Hideo Kojima nevét, hála a Metal Gear Solid kultuszjátéknak, médiajelenléte pedig sokszor inkább egy filmsztáréra emlékeztet. Ez sem véletlen, hiszen Kojima többször elrejtette magát játékaiban, melyekből egyébként dőlnek a filmes utalások, a Mester ezzel is tiszteleg a hetedik művészeti ág előtt, mely akkora hatást gyakorolt játékaira.

 

A Metal Gear-mozi rendezője, Jordan Vogt-Roberts a Gamereactor-nak beszélt arról, hogy lesz a filmben egy karakter, aki megfeleltethető Kojimának. „Van egy karakter a filmemben, aki gyakorlatilag Kojima.” mondta Vogt-Roberts. „Ezt a karaktert pedig komolyan kezelem. Tematikájában olyasmi lesz ez, ami sokaknak sokkoló lesz, azonban tipikusan olyasmi, amit Kojima a játékaiban csinálna.”

 

A két művész kiváló kapcsolatot ápol egyébként egymással.

„Akár Kojima lesz végül ez a karakter, akár nem, érzésre ő az, és ez a lényeg, számomra ez a fontos, fontos, hogy benne volt valamilyen formában. Szeretném annyira bevonni a munkálatokba, amennyire csak lehet, de sajnos vannak bizonyos jogi problémák a Konamival s a velük való kapcsolatával, ezeket pedig tiszteletben kell tartanom.” – folytatta a filmrendező. Ezután Vogt-Roberts komolyan úgy érzi, hogy Kojima szívesen részt venne a projektben, ami mondjuk logikus azt ismerve, hogy mennyit jelentett neki a Metal Gear saga.

 

Azt még nem tudni, hogy végül Kojima helyet kap-e a Metal Gear Solid-filmben. Az viszont biztos, hogy a rendező szereti a cameoszerepeket, hiszen legutóbbi munkájában, a Death Stranding-ben is több ismert szórakoztatóipari arcot felfedezhettünk fontos szerepekben.

 

A Death Stranding nem rég jelent meg PC-re, azután hogy Sony PlayStation 4-en megosztó címként mérsékelt sikert aratott. Tesztünk itt olvasható.

Forrás: 3DJuegos

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Praesagus is a Role-Playing enthusiast and a huge fan of most story-driven games. He's also a diehard fan of everything related to Star Wars, Star Trek, or Fallout and likes to divide his free time between his beloved girlfriend and the retro games he loves so much.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu