Már lehet is tölteni a Call of Duty: Modern Warfare 2 Remasteredet a PS Plus tulajoknak

Az Activision FPS-nek klasszikus remasterje váratlan, kellemes meglepetés volt, hogy az augusztusi PS Plus-ba bekerült, most pedig újabb kellemes meglepetés, hogy már lehet is tölteni, a PlayStation Plus tulajoknak ingyen.

Hétfőn írtunk róla, hogy a Sony a Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered verzióját kínálja az augusztusi, ingyenes PS Plus kínálatában, ami igen kellemes meglepetés volt mindenki számára. (Nekem is, mert a magyar forgalmazó kivételesen, ezt az egy CoD-részt valamiért nem kapta meg. Mivel Activision játékról beszélünk, már szinte meg is szokhattuk, hogy az Activision nem akarja megvárakoztatni a PS Plus-osokat, hanem még az elkövetkező hónap előtt pár nappal aktiválja a játékot.

A Call of Duty: Modern Warfare 2 Remasteredben a játékosok pusztán a játék hadjáratát kapták, amelyet eredetileg 2009-ben adtak ki PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra, teljes HD textúrákkal. Olyan klasszikus küldetésekben vehetünk részt ismét, mint a Maximum Risk, a The Gulag és a Whiskey Hotel, miközben Soap, Price, Ghost és az Operational Force 141 többi tagjában csatában veszünk részt.

A Call of Duty Modern Warfare Remastered 2-ből négymillió példányt adtak el, amióta az év elején megjelent.

A PS Plus kínálatnak ezzel nincs vége, mert a Fall Guys: Ultimate Knockout jövő héten lesz elérhető.

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu