A People Can Fly egy vadonatúj AAA címet jelentett be

Emellett a People Can Fly New Yorkban lévő stúdiója is jelentősen növekszik még az idén.

Az email fiókomban landolt nem olyan régen a vicces nevű People Can Fly stúdió sajtóközleménye, amelyben arról írnak, hogy olyan nagy sikerű címek után, mint a Bulletstorm, a Gears of War: Judgement és az Outriders, egy vadonatúj IP fejlesztésébe kezdenek.

Az új játék természetesen már csak az új generációs konzolplatformokra, illetve PC-re és streaming platformokra jelenik majd meg. A játékot a New Yorkban lévő stúdió fejleszti, amely éppen ezért több tucat munkatársat akar felvenni a következő évig.

Az eredetileg lengyel céget még 2002-ben alapították és jelenleg a még az idén megjelenő Outriders című játékon dolgoznak, amelyet majd a Square Enix ad ki. A People Can Fly olyan címekkel vált híressé, mint a Painkiller, a Bulletstorm, illetve a Gears of War sorozat fejlesztésében is részt vettek.

Az új játék fejlesztését a new yorki stúdió főnöke, David Grijns vezeti, Roland Lesterlin a kreatív igazgató és a Varsóban lévő anyacéggel karöltve dolgoznak majd rajta. A sajtóközlemény szerint egy „rendkívül ambiciózus, korszakalkotó akció-kalandjátékról van szó, amelynél a People Can Fly majdnem két évtizedes tapasztalatát veszik majd igénybe egy a csapat számára teljesen újféle játékélmény kidolgozásához.” Hogy az új projekt „nagyságához felérjenek”, a People Can Fly fokozatosan feltölti új munkatársakkal a new yorki stúdiót az elkövetkezendő 12-18 hónapban, illetve Montrealban is nyitnak egy új stúdiót. Sebastian Wojciechowski, a People Can Fly CEO-ja ezekkel a szavakkal beszélt az új projektjükről, illetve a lengyel cég fejlődéséről.

„Szinte izzik a levegő a People Can Fly-nál. Múlt évben jelentettük be a new yorki stúdió megnyitását és az Outriders fejlesztését először. Most már 250 főnél több munkatársunk van és izgatottan jelenthetem be a cégünk következő projektjét. A célunk a kezdetektől fogva az volt, hogy a People Can Fly egy több projekten dolgozó stúdió legyen és hogy nemzetközi jelenlétünk legyen a játékfejlesztőiparban. Az új konzolgeneráció érkezésével elképesztően izgatottak vagyunk a játékiparra kapcsolatban.”

Roland Lesterin, a People Can Fly New York kreatív igazgatója pedig azt emelte ki, hogy manapság már nagyon ritka, hogy egy csapatot az a szerencse érheti, hogy egy vadonatúj AAA franchise-on dolgozhasson.

„Várjuk tehát azokat a „briliáns és kíváncsi embereket, akik majd segítik a teamet, hogy ezt a hihetetlen új világot közösen megalkossuk.”

Ami PR-szövegről lefordítva azt jelenti, hogy új munkatársakat keresnek, szóval, ha értesz a játékfejlesztéshez és egy új állás kedvéért New Yorkba utaznál, akkor a People Can Fly-nál most sok-sok állást kínálnak. Hogy melyeket, azt ezen az oldalon megtalálod. Mi pedig tűkön ülve várjuk, hogy bejelentsék ezt az új címet!

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu