Bakelitre kerül az első két Silent Hill zenéje!

A Konami pszichológiai horrorsorozata, a Silent Hill ismét életjelet adott magáról: ezúttal a játék zenéje jelenik meg egy igen különleges formában.

Hamarosan a harmadik és negyedik rész zenéje is megörvendezteti a rajongókat, ugyanezen a módon!

A Silent Hill-el kapcsolatos dolgok árusítása nem állt le: azután, hogy pár hete Robbie the Rabbit beteg nyuszis babákat árultak, most a nyugtalanító dallamairól ismert játékzenén a sor. A Mondo több fórum panelt is tartott az idei Comic-Con-on, az egyik ezek közül a Konami nagy múltú horrorjának lett szentelve. A fórumon érdekes hírekkel szolgáltak a játéksorozat utóéletével kapcsolatban, s megerősítették, hogy érkezik a bakelit soundtrack.

 

Igen, jól olvastátok: a Hardcoregamer portál értesülései szerint a gyűjtemény első fele az első és a második rész játékzenéjére koncentrál majd, s a Silent Hill és Silent Hill 2 zenéjét fogja tartalmazni egy-egy bakeliten. Egy rajongó rákérdezett, hogy a harmadik rész is kap-e majd hasonlót, a Mondo válasza pedig az volt, hogy igen, a harmadik és a negyedik rész is várható bakelit formában. Mindkét album érkezésére 2021-ben kerül sor, s felhívják a figyelmet, hogy érdemes lesz a boltok előtt gyülekező sor elejére állni, ugyanis a korábbi hasonló kezdeményezésnél pár óra alatt elkapkodták a lemezeket.

 

2021-ben jönnek a bakelitek, de vigyázat: az előrejelzések alapján nem tartanak majd ki sokáig a boltok polcain!

A vállalat büszkén jelentette be a lemezek érkezését, hivatalos oldalán pedig a következő részleteket közölte: „A Mondo rendkívül büszke, hogy bejelentheti az eredeti Silent Hill PlayStation horrorjáték zenéjét bakeliten! Ne hagyjátok, hogy a mandolin éles, vidám hangja megtévesszen benneteket: ez az egyik legfelkavaróbb soundtrack amit valaha kiadtunk!”

 

A Silent Hill-univerzum kapcsán viszont keveset tudunk mondani, jelenleg nincs hír a next-gen változatról, így a sorozat jövőjéről sem. Hideo Kojima és Junji Ito képregényrajzoló ugyan kapcsolatba léptek állítólag egymással egy új projekt apropóján, de ez is csak egy vad pletykának bizonyult.

Legalább a The Medium úton van, mely játéknak amellett, hogy hasonlít a hangulata a Konami horroruniverzumára, ráadásul még zeneszerzője is ugyanaz az Akira Yamaoka lesz, aki a Silent Hill idegtépő dallamaiért is felelt.

Forrás: 3DJuegos

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Praesagus is a Role-Playing enthusiast and a huge fan of most story-driven games. He's also a diehard fan of everything related to Star Wars, Star Trek, or Fallout and likes to divide his free time between his beloved girlfriend and the retro games he loves so much.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu